Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

Antwerpen:Kruidvat schenkt 10.000 luiers aan vzw Moeders voor Moeders.

Antwerpen:Kruidvat schenkt 10.000 luiers aan vzw Moeders voor Moeders.

Drogisterijketen Kruidvat heeft de grootste luiertaart ter wereld gebouwd!
In slechts 48 uur hebben 5 bouwers tot 6 meter hoog luiers gestapeld.In totaal werden maar liefst bijna 10.000 luiers gebruikt.Datzelfde aantal schenkt Kruidvat nu aan de vzw Moeders voor Moeders die zich inzet voor alle kleintjes en hun mama's.
Mama in spe Ann Van Elsen mocht deze morgen in het Grand Bazar Shopping Center op de Groenplaats te Antwerpen,de kers op de taart zetten.

IMG_6867.JPG

Moeders voor Moeders Christel Kuppens :"Wij proberen zo goed als we kunnen alle moeders die het moeilijk hebben te helpen.Deze gift van Kruidvat is dus meer dan welkom.Met 10.000 luiers kunnen wij een jaar lang 5 kindjes van luiers voorzien".
De vzw Moeders voor Moeders zet zich in voor jonge gezinnen die het financieel moeilijk hebben.Meer dan 120 vrijwilligers zetten zich wekelijks in om voedselpakketten en materiaal uit te delen zoals kinderkleding,verzorgingsproducten en ander babymateriaal.De vzw biedt ook verschillende diensten aan zoals bijvoorbeeld rest-bébé,waar de kleinsten onder ons een badje en een warme maaltijd krijgen.
Meer informatie vind je op:
www.moedersvoormoeders.be
Je kan de taart nog komen bewonderen tot woensdag 24 februari.Er loopt ook een prijsvraag op:
www.kruidvat.be/luiertaart
Wie kan raden hoeveel luiers er gebruikt werden om de taart te bouwen,wint een jaar lang gratis luiers!
Uitgebreide fotoreportage over plaatsing van de allerlaatste luier door Ann Van Elsen via:
http://www.flickr.com/photos/nieuwsblad/sets/72157623465870172/show/

IMG_6730.JPG
IMG_6827.JPG