Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

[Fotoreportage] "Stem verantwoord" in Kortrijk

[Fotoreportage] "Stem verantwoord" in Kortrijk

KORTRIJK -- De 0110-concerten hadden ook een West-Vlaams broertje. "Stem verantwoord" maakte wel geen deel uit van het officiële 0110-gebeuren, maar baadde wel in dezelfde sfeer.

DSC_3751bis.jpg

In Kortrijk zijn de namen van de artiesten zeker zo groot niet maar de concerten hebben al plaats van zaterdagavond 30 september op de Vlasmarkt (het kleurrijke pleintje aan het begin van de troosteloze bouwwerf Wijngaardstraat). Diverse organisatie sloegen de handen in elkaar om dit gebeuren te organiseren.

De Vlasmarkt in Kortrijk is een gezellig pleintje en deze middag kon je er ook een aantal Kortrijkse politici tegen het lijf lopen. De Cd&V burgemeerster Stefaan De Clercq was natuurlijk ook van de partij... Velen vroegen zich terecht af 'wat moet die man hier?'. Past de Vlasmarkt wel in de nabijheid van de zijn superproject 'Forum'?

Tijdens het optreden van Hitch kregen de toeschouwers een helse hagelbui over zich heen. Maar geen probleem het podium werd ingenomen door de vele toeschouwers onder het motto iedereen beroemd en vooral droog! Het volledig programma kan je vinden op: www.vlasvegas.be.

het volledige fotoverslag van dit gebeuren kan je vinden op www.bloggen.be/achturencultuur en op http://www.abvv-wvl.be en dit vanaf dinsdag
03.10.

DSC_3706bis.jpg
3609bis.jpg
DSC_3606bis.jpg
DSC_3687bis.jpg
DSC_3702bis.jpg
DSC_3727bis.jpg
DSC_3731bis.jpg
DSC_3741bis.jpg

Goed van Kortrijk!

Mooi intiatief
Er was ook 1 bus vanuit Kortrijk vertrokken richting Antwerpen en tal van anderen gingen vanuit kortrijk naar Gent, Bxl...

Inderdaad goed opgemerkt van Frank M ... wat deden die 'sommige' lokale politiekers op de vlasmarkt, wetende dat ze weinig 'verdraagzaam' zijn naar de reeds tal van leuke initiatieven van vlasvegas en hun brede vrijwilligers!

Jack Saints

Te vermelden waard,de Amerikaanse Punkrockband Jack Saints alhier op tour( vrijdag 29/09 speelden ze in The Pits) gaven ook op zondag in den Oscar een kort maar zeer goed optreden.Leuk meegenomen natuurlijk.