Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

Amerikaans leger rotzooit met ons klimaat

Amerikaans leger rotzooit met ons klimaat

Verzoek op verbod op chemtrails in US Congres

Chemtrails' is de term die gebruikt wordt om de heldere witte strepen, verspreid door ‘US Air Force’ tankervliegtuigen – geïdentificeerd met behulp van foto’s boven Noord Amerika en vele andere geallieerde landen. Anders dan normale condensstrepen – gevormd door tijdelijk gecondenseerde uitlaatgassen in de ijle stratosfeer, zoals uitgeademde lucht op een koude dag – blijven deze chemische sporen soms uren hangen, de lucht veranderend in een melkachtige sluier. Dit proces wordt door de US Air Force ‘aerial obscuration’ genoemd.

chemtrails.gif

chemtrails officiel bevestigd

'Chemtrails' verschijnen ook in House Resolution 2977. In oktober geïntroduceerd door Ohio Rep. Dennis Kucinich, dit verzoek vroeg om vredelievend gebruik van de ruimte, en een verbod op ‘exotische wapens’. Sectie 7 van de "Space Preservation Act of 2001" verzocht specifiek het verbod op "chemtrails".

Kucinich vertelde onlangs de ‘Columbus Alive Newspaper’ (Jan. 24, 2002), dat ondanks officiële ontkenningen, als hoofd van de ‘Armed Services oversight committee’, hij welbekend is met chemtrail projecten. Kucinich vertelde verslaggever Bob Fitrakis: "De waarheid is, dat er een compleet programma ligt in het ‘Department of Defense’, genaamd 'Vision for 2020,' dat deze wapens ontwikkeld”. Het ‘US Space Command’ haar visie voor 2020 vraagt om dominantie van de ruimte, land, zee en lucht.

De ongewone witte strepen boven Canada en de VS gedurende de afgelopen drie jaar, gerapporteerd door Canadese piloten, politie agenten en voormalige militair personeel, zijn vaak heel anders dan de korte, penseeldunne ‘contrails’ achtergelaten door commerciële toestellen die boven hen vlogen.

Contrails worden gevormd als waterdamp condenseert op stofdeeltjes, die als een soort kern dienst doen. Afgaand op NASA en de ‘National Oceanic and Atmospheric Administration’, kunnen contrails alleen gevormd worden beneden een temperatuur van 24 °C, en een vochtigheidsgraad van 70% of meer. Zelfs in ideale omstandigheden blijven contrails zelden langer hangen dan 20 minuten.

Atmosferische onderzoeken door NASA en NOAA – inclusief TARFOX, ACE-Asia, ACE-I en II, INDOEX en Project SUCCESS – bevestigen dat kunstmatige wolken en contrails gemaakt kunnen worden onder omstandigheden met een lage luchtvochtigheid, door deeltjes te verspreiden met een vliegtuig. Hoe kleiner de deeltjes die verspreid worden, hoe sneller wolken gevormd worden.

Petitie chemtrails voor Canadees Parlement

Canadezen waren de eersten die bij hun overheid klaagden over chemtrails. Op 18 november 1999, bood Gordon Earl een petitie aan namens 550 bewoners van Espanola (Ontario), om “Elke wet te verwerpen die toestaat, dat stoffen van militaire afkomst verspreid worden in de lucht, met wat voor toestel dan ook of het nu van commerciële of militaire komaf is, zonder de inwoners van Canada te informeren die daar bij betrokken zijn.”

Volgens ‘CBC Newsworld’ (29 augustus 1999), “Velen in de gemeenschap hebben ademhalingsproblemen en vreemde pijnen en ongemakken gemeld. De stadsraad hoorde, dat sommigen geloven dat militaire vliegtuigen stoffen over de stad verspreiden voor een weerbeïnvloeding experiment” – nadat laboratoriumtesten aantoonden dat er aluminium aanwezig was in het regenwater dat door chemtrails viel boven Espanola. Deze waarden waren vijf keer zo hoog als de provinciale gezondheids limieten.”

Het Ministerie van Defensie (MOD) zei desgevraagd: “Wij doen het niet.”

Onderzoeken wijzen uit dat chemtrails geen contrails kunnen zijn

Het meningsverschil over de vlucht stortte in samen met de Twin Towers, terwijl zware chemtrails werden gerapporteerd boven Vancouver Island en verschillende steden verspreid over de VS, ondanks dat alle toestellen aan de grond moesten blijven op 11, 12 en 13 september.

Foto’s van zware netten in de lucht boven Santa Fe, New Mexico en BC’s Sunshine Coast verschillen ook met weerdata die hoge luchtvochtigheid weergeeft, op hetzelfde moment en plaats waar die eigenlijk een derde is van de luchtvochtigheid die nodig is om contrails te vormen.

Met een computerprogramma genaamd ‘Flight Explorer’, legde Mark Steadham uit Houston (Texas) gedurende 62 dagen, het lucht verkeer vast boven dat drukke kruispunt. Hij identificeerde zowel commerciële als militaire vliegtuigen, die hetzelfde luchtruim deelden. De sporen achtergelaten door commerciële vliegtuigen bleven ongeveer 22 seconden hangen, die van militaire daarentegen tot wel 8 uur.

Canadese en VS Luchtvaartofficials bevestigen chemtrails.

De eerste doorbraak in een onderzoek dat begon in januari 1999 door de ‘Environment News Service’, kwam 11 maanden nadat een luchthavenautoriteit in Victoria genaamd Terry Stewart een telefoontje beantwoordde van een inwoner van Victoria die ongerust was over de X- en rasterachtige patronen die boven de BC Hoofdstad waren neergelegd. “Het is een militaire oefening, het is een doorlopende oefening door de luchtmacht van de VS en Canada”, zei Stewart op 8 december 2000, “Ze wilden me geen inhoudelijke informatie geven over dit project”.

De inhoudelijke informatie kwam in maart het volgende jaar, toen radioverslaggever S.T. Brendt uit Maine een Air Traffic Control manager belde, nadat zij, haar regisseur en staf 370 sporen telden in een lucht, waar normaal gesproken geen luchtverkeer was. Gedurende zijn dienst in de ‘US Navy Intelligence’, had Brendt haar man nog nooit zoiets gezien als deze ‘lucht armada’. “Het leek op een invasie”, zei Lou Aubuchont.

De manager van de FAA vertelde Brendt, dat hij in de afgelopen maand verschillende commerciële vluchten moest omleiden in verband met ‘militaire oefeningen’. In daaropvolgende interviews in de WMWV Studio’s werd door de overheid officieel bevestigd dat er wijdverspreide chemtrail activiteiten werden uitgevoerd. Als ze naar het noorden in Canada vlogen, zei hij, sproeiden ze een substantie die op de radar van de luchtverkeersleiding te zien was als een waas.

Deze karakteristieke eigenschappen van radar stralen, die reflecteren op deze fijne aluminiumdeeltjes werden bevestigd door laboratorium testen in Espanola. Het kwam ook overeen met een patent, welke verstrekt was aan ‘Hughes Aircraft Corp.’ in 1994. Deze, praktisch een blauwdruk, beschreef het sproeien van reflecterende aluminiumdeeltjes in de aarde’s broeikas atmosfeer, “Om globale opwarming te reduceren”.

Aan het ‘Lawrence Livermore National Laboratory’ werden computersimulaties uitgevoerd, die aantoonden dat het sproeien van 10 miljoen ton aluminiumoxide in de bovenste lagen van de atmosfeer, hooguit 1 à  2% van het inkomende zonlicht reflecteert. De voorspelling beloofde geen netto opwarming van 85% van het aardoppervlak, ondanks een voorspelde verdubbeling van CO2 binnen 50 jaar.

De grootste lobby voor een reductie in globale opwarming, zijn verzekeringsmaatschappijen groter dan de grootste olie en de internationale wapenhandel. Multinationals zoals de ‘Swiss Reinsurance Company’ en ‘Lloyds of London’, rapporteren onhoudbare verliezen vanwege extreme weersomstandigheden door een snel opwarmende aarde. Er wordt gevreesd, dat als zij failliet gaan, dat de geldmarkt en de banken die hen ondersteunen dat ook worden.

Andrew Dlugolecki – directeur van een van ’s werelds zes grootste verzekeringsgroepen, CGNU – waarschuwden Den Haag twee jaar geleden, dat tenzij actie wordt ondernomen, de schade de dollar waarde van alle bronnen op aarde in 2065 zal overstijgen. “We komen al geld te kort in de verzekeringsindustrie”, verklaarde Dlugolecki.

Het was Edward Teller, vader van de waterstofbom, die opriep tot het sproeien van een chemisch ‘zonnescherm’ op het ‘International Seminar on Planetary Emergencies’. Naast het verstoren van regionale weerpatronen, maakt Teller’s hoofd klimaatvormgeving, Ken Caldeira, zich zorgen over negatieve gezondheidseffecten. De Klimaatwetenschapper, die de data van het ‘luchtscherm’ vernietigde, waarschuwde verder voor het eventueel vernietigen van de ozonlaag. Caldeira gelooft dat de regering publiekelijk toegeeft aan chemtrails deze lente.

Gezondheidrisico

Wetenschappers zeggen, dat aluminiumoxide – zo inert als zand – geen toxische dreiging heft. De ‘U.S. Environmental Protection Agency’ bevestigde, dat er een sterk verband is tussen kleine deeltjes en duizenden premature sterfgevallen elk jaar. Dit was op basis van meer dan 3000 gezondheidsstudies die sinds 1997 waren gepubliceerd.

Afgaand op een artikel in de ‘New York Times’, “Kleine hoeveelheden viezigheid verband met ziekte” van 21 april 2001; verscheidene gezondheidsstudies tonen aan dat, “microscopisch kleine deeltjes – bestaand uit metalen, koolstof en andere ingrediënten – in staat zijn te infiltreren in de kleinste delen van de longen, en daar rechtstreeks in de bloedbaan komen, waar zij de meest sterke band hebben met ziekte en vroegtijdig overlijden, in het bijzonder bij mensen die al gevoelig voor luchtwegproblemen zijn.

In een rapport genaamd, “Kleine deeltjes kunnen doden”, uit ‘New Scientist’ van 5 augustus 2000, concludeerde een ‘Harvard Six Cities’ studie dat de geïdentificeerde deeltjes met een diameter van minder dan 10 micrometer een gevaar zijn voor de gezondheid.

Barium Chemtrails

Een wetenschapper van ‘Wright-Patterson Air Force Base’ vertelde ‘Columbus Alive’ op 6 december 2001, dat twee verschillende chemtrail projecten momenteel uitgevoerd worden door de ‘US Military’. Een daarvan heeft te maken met het maken van wolken om opwarming van de aarde tegen te gaan.

Ook het Pentagon ontvouwt chemtrails met een mengsel van bariumstearaat en fijne ijzerdeeltjes als een tijdelijke atmosferische antenne voor geleiding van radio en radar golven over de horizon. Het zeepachtige stearaat dat gebruikt wordt om de ijzerdeeltjes te dragen, verschijnen als prismatische banden met kleuren.

Barium/ijzer chemtrails werden herhaaldelijke gebruikt voor lange afstand radio en radar transport, tijdens aanhoudende aanvallen op Irak, Kosovo en Afghanistan. De wetenschapper die door Fitzrakis geïnterviewd werd, vertelde dat barium chemtrails gebruikt worden in combinatie met een atmosferische opwarmer, genaamd HAARP in Gakon (Alaska).

De uitvinder van HAARP, Bernard Eastland, vertelde deze verslaggever, dat in principe het doel van dit multimiljoenen-watt-wapen is, om de ‘jet stream’ te sturen en het weer te veranderen. Zijn patent vraagt om het sproeien van Barium in de atmosfeer om het effect van HAARP te verbeteren. “Wright-Patterson is lang en diep verbonden geweest met het HAARP electromagnetische oorlog programma”, vertelde Eastland aan ‘Columbus Live’.

Als sommige van de chemtrails die over onze hoofden wordt gesproeid, stoffen zitten voor het geleiden van electromagnetische energie, dan kunnen inwoners van alle betrokken gebieden in nog groter gevaar verkeren vanwege de intense electromagnetische straling, uitgezonden door mobiele telefoons en microgolf zenders, radar installaties op militaire basissen, hoogspanningsleidingen, hoge intensiteit militaire verbindingstorens en tienduizenden andere goed gedocumenteerde bronnen van ‘electrosmog’ – meer dan 15 miljoen keer meer, dan de natuurlijke achtergrond niveaus.

Barium chemtrails kunnen deze al gevaarlijke electromagnetische straling versterken.

Canadese militaire officieren op ‘Canadian Forces Base Comox’ hebben met klem ontkend dat deze militaire nevenoperaties bestaan. Maar Terry Stewart vertelde de ‘Vancouver Courier’ 12 augustus 2001, dat deze informatie – betreffende de bevestiging van de Canada/VS militaire oefening – direct van CFB Comox kwam.

Bron: Portland Independent Media Center

http://portland.indymedia.org/en/2002/06/12850.shtml

Heel betrouwbaar, een

Heel betrouwbaar, een artikel zonder enige bronvermelding en dus oncontroleerbaar, en bovendien geschreven door een samenzweringsfreak. En wat die 'electrosmog' betreft, dat is een mythe. Er is nog nooit ook maar enig verband aangetoond tussen elektromagnetische velden van o.a. hoogspanningleidingen en om het even welke ziekte. Een niveau van "meer dan vijftien miljoen keer de natuurlijke achtergrond" zou krachtig genoeg zijn om een vrachtwagen op te tillen!

Nog iets dat ik vergeten

Nog iets dat ik vergeten was: over de HAARP doen de meest waanzinnige verhalen de ronde die één voor één naar de prullenbak verwezen kunnen worden. Enkel en alleen al het feit dat de installatie bestaat uit vaste antennes die niet gericht kunnen worden bewijst al zwart op wit dat dit geen wapen kan zijn. Bij een wapen is het immers vrij handig dat je het op een doel kan richten!

Net als In het oude Rusland

Net als In het oude Rusland worden mensen die de waarheid zoeken eerst genegeerd...dan belachelijk gemaakt, vervolgens worden ze gecriminaliseerd (terrorist) om tot slot u tot evangelist en believer te maken.

The downing street memo's geven aan waar het grootste complot zit.
Een officieel rapport van het VS congres dat aangeeft dat er geen Massadestructiepens waren,geen verband is met terrorisme en dat de aanval op Irak dus op leugens berust.

Het is pijnlijk om onder ogen te zien dat we zo zwaar bedrogen worden.

Het is niet omdat de VS en

Het is niet omdat de VS en andere staten vaak 'liegen' en met smerige zaakjes bezig zijn, we elke theorie die beweert leugens of geheime operaties te ontmaskeren voor waar moeten aannemen. Een kritische blik voor beide kanten is zeker nodig. Barts opmerkingen zijn dus zeker niet te negeren. Het is misschien zoals met 9/11 waar velen nogal gemakkelijk meestappen met theoriën verkondigd in 'documentaires' als Loose Change waarvan achteraf toch ook niet veel aan lijkt te zijn. (Alhoewel het officiële rapport rond die gebeurtenissen misschien ook wel in gebreke blijft.)

De helft van de wereld

De helft van de wereld gelooft officiele versie niet meer ivm 9/11
http://video.google.com/videoplay?docid=4380137365762802294
William Rodrigues kan u er meer van vertellen Hij zat als onderhouders werker van de WTC mee in het drama Hij gaat de wereld rond met zijn missie, de 200 vrienden die stierven in de ramp een stem geven.
Hij wil bereiken dat dit soort dramas nooit meer kan gebeuren.
Hij helpt de brandweermensen deuren te openen met zijn masterkey;Hij blijft in het gebouw tot het op hem neer stort.....
Hij vertelt over zijn getuigenis voor het officieel onderzoek dat niet in het rapport is gekomen.
Een buitengewoon man met een buitengewoon verhaal.
Neem ajb de moeite om naar zijn verhaal te luisteren en oordel dan...
Hoe pijnlijker de leugen hoe moeilijker ze te ontkrachten "mein kampf Hitler"

Frank Deboosere

Chemtrails zijn intussen geen complottheorie meer, maar bevestigd door verschillende bronnen zoals amerikaanse wetgevers, amerikaanse legerofficieren, duits parlementslid, nederlandse kandidaat 2de kamer,...

Volg even deze mailwisseling mee met onze vlaamse weerman Frank Deboosere

-------------------------------------------------------
Beste weerman,

Ik verzamel al een tijdje informatie over het fenomeen Chemtrails.

Ik meen het verschil te kennen tussen een door de natuur gevormde contrail en een door de mens veroorzaakte chemtrail.

Graag uw mening, als vooraanstaand weerman, over dit gegeven.

Hieronder enkele bronnen/afbeeldingen.

http://home.wanadoo.nl/aea.thunder/Satellietfotos_bestanden/satfot3.jpg
http://blogger.xs4all.nl/elannet/archive/2006/09/23/125037.aspx
http://video.google.com/videoplay?docid=1514040755881687997
http://www.niburu.nl/index.php?showarticle.php?articleID=14880
http://www.eqgen.nl/html/chemtrails.html

Hoogachtend,

Jeroen Devenijn

-------------------------------------------------------

Beste Jeroen,

Meteorologen geloven niet in chemtrails, en zeker niet in alle complot-theorieën
daarrond.

http://www.knmi.nl/VinkCMS/explained_subject_detail.jsp?id=27150
http://www.skepsis.nl/chemtrails.html

Met vriendelijke groeten,

Frank Deboosere

--------------------------------------------------------

Hierna stuurde ik verschillende mails met enkele recentste ontwikkelingen zoals
- het uitgebreide artikel op indymedia.be over chemtrails
- de mini-reportage op NBC News
- google video met beelden van chemtrails boven rotterdam
- beelden van weerdeskundigen die verklaren dat Barium en Aluminium kunnen gebruikt worden om weeromstandigheden te beïnvloeden

GEEN ENKELE REACTIE van onze vlaamse weerman!
Tenslotte deed ik een ultieme poging die dan toch een reactie opleverde.

------------------------------------------------------

Beste Frank,

Ik wil u nogmaals vragen of u 5 minuutjes de tijd wilt te nemen om de informatie, die ik u heb toegezonden, omtrent chemtrails, te bekijken en mij een antwoord te bezorgen.

Op m'n vele mails heeft u niet geantwoord! Enkel de eerste keer met één zin."Meteorologen geloven niet in chemtrails, en zeker niet in alle complot-theorieën daarrond."

Wel, beste Frank, chemtrails zijn niet langer een complottheorie, maar bevestigd door vele bronnen, inclusief amerikaanse wetgevers.

Ik kan u verzekeren dat dit nieuws zich verspreid als een lopend vuurtje, dankzij het internet.

--------------------------------------------------------

Geachte heer,

Ik heb U een maand geleden al een antwoord gestuurd dat mijns inziens duidelijk was.

Hierbij de mening van de meteorologen van het KNMI.
*** een exacte copy/paste van http://www.knmi.nl/VinkCMS/explained_subject_detail.jsp?id=27150 ***

Met vriendelijke groeten,

Frank Deboosere

http://www.guardian.co.uk/Arc

http://www.guardian.co.uk/Archive/Article/0,4273,4398507,00.html
"Millions were in germ war tests

Much of Britain was exposed to bacteria sprayed in secret trials"

Maar, het gebeurd niet meer hoor, dat hebben ze zelf gezegd!!

/sarcasm

Men kan HAARP net wel

Men kan HAARP net wel richten! En dat is ook de reden waarom het als educatief programma is opgericht ipv militair, het zou anders illegaal zijn.

Het "richten" heeft echter niets met de stand van de antennes te maken als je gans de wereld kan onderdompelen in een "ELF bad".
Pittig detail is dat die frequentie toevallig gelijk is met die van het menselijk brein.

chemtrails niet alleen in België

Jammer dat ik hier geen foto's kan plaatsen.
Zaterdag zagen we chemtrails van Antwerpen tot in Leuven... En ik maar foto's nemen.

Germany becomes the First Country to admit Clandestine Chemtrail

Heb de bronnen zelf nog niet nagecheckt maar ter info:

Germany becomes the First Country to admit Clandestine Chemtrails Operations

For all those activists who have been investigating and reporting on clandestine government operations around the world to manipulate our weather patterns, this news from Germany is groundbreaking.

The TV news report states that "the military planes of the German Federal Army are manipulating our climate; this is what the weather researchers are presuming and their suspicions are confirmed…

"We can state with a 97% certainty that we have on our hands chemical trails (chemtrails) comprised by fine dust containing polymers and metals, used to disrupt radar signals."

"This is their main purpose, but I was surprised that this artificial cloud was so wide-spread. The radar images are stunning considering the needed tons of dispersed elements -- although, the federal army claims that only small amounts of material were propagated. The military heads claim that the substances used are not harmful."

"In the United States of America there are protest after protest for many years now, against these military operations and now people are mobilising in Germany as well. Per example JOHANNES REMMEL of the Greens.

"It's obvious that enormous regions are being polluted with clandestine actions, but all of this has to be made public. The government must provide explanations to the unsuspecting population."

This is a very significant development in the battle to find out why our governments are spraying chemicals into our atmosphere, however it is only the tip of the iceberg. As far as researchers have been able to conclude, chemical spraying by our governments have been in full operation since mid-to-late 1990's (possibly earlier). The following video presentation is a great introduction to chemtrails and some of its possible implication: Aerosol Crimes (1:39:23).

Right now we can only speculate as to what type of chemicals are used in these operations, however one thing is certain, if we saw a car driving down the road, spewing out a plume of smoke the way these planes are doing we would be very concerned.

Considering that half the species in the world could be wiped out due to global warming, the least we could do is to demand that our governments explain what it is that they are spraying us with, specially if military heads are claiming "that the substances used are not harmful". As we know, when the militaries of the world say we have nothing to be concerned about then we have everything to be concerned about. Keep in mind that chemtrails have been categorized as an "exotic weapons systems" by the 107th CONGRESS of the United States in House Bill H. R. 2977.

Further information on chemtrails at educate-yourself.org

http://www.geocities.com/canadianchemtrails/
http://artificialclouds.com/

Chemtrails boven west vlaanderen ?

ik dacht er ook enkele te spotten boven w-vl :S

maar info uit goede bronnen is hier niet over te vinden... kut pers