Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

[Audio] Interview met Malinese andersglobalist over het WSF

[Audio] Interview met Malinese andersglobalist over het WSF

Biton Coulibaly est chargé de communication de
CAD Mali (Coalition des Alternatives Africaines dettes et developpement). Il explique ce qu'il y a sur le programme du "Forum Social Polycentrique de Bamako". Comment un tel forum peut influencer ce qu'on décidera à Davos ? Et comment réagit-on sur les résultats du sommet de l'OMC à Hong Kong?

Zie je geen audiospeler? Kijk dan even na of:

  1. De Flash-player (versie 9) is geïnstalleerd op je computer. De player kan je gratis downloaden op http://www.adobe.com/products/flashplayer/.
  2. Javascript is geactiveerd in je browser.

Download audio (5.13 MB)

bamako.jpg

Biton Coulibaly is woorvoerder van CAD Mali (Coalition des Alternatives Africaines dettes et developpement). Hij legt uit wat er op het programma staat van het "Polycentrisch Sociaal Forum van Bamako". Hoe kan een dergelijk forum een stempel drukken op wat er in Davos wordt beslist? En hoe reageert men op de resultaten van de top van de WTO in Hong Kong?