Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

G8 roadtrippen

G8 roadtrippen

Rostock-bijna half 1 ´s ochtends.

Tot nu toe geen G8-actie te bekennen, wel wat skinheads op straat gezien.

Het negen-koppig indymedia-team met vaste medewerkers, vrijwiligers en stagairs zijn net toegekomen in Rostock. Iedereen laat zich metteen kennen.
Bruno en Keltoum vliegen naar het alternatieve pers-centrum Frieda hier ergens in de buurt om 'contacten te leggen'.
Frederik, Gilles en Garmendia startten onmiddelijk met een poging toegang tot beveiligd draadloos netwerk. Helaas onsuccesvol. Ze keuvelen over weet ik veel welk fotocamera-toestel met weet ik veel welke opties om weet ik veel wat mee te trekken...

Na een goedkeurdende blik van mij, verantwoordelijk als we zijn, trokken onze stagairs Teun en Jeroen onmiddelijk na aankomst op pad met een missie: BIER.
Onze Chris, de slordige naar zweet riekende Ierse video-man, heeft zijn MAC opgesteld om video's op te editten, maar is vreemd genoeg vlak daarna op misterieuze verdwenen,

... en ik, ik doe ook waar ik goed in ben, ik kijk en wacht op bier...... en ondertussen pleeg ik een blogje.

Betreffende onze reis; die is goed verlopen. We zijn zelfs (bijna) niet verloren gereden! We hadden dan ook schitterende chauffeurs – navigators. Bruno heeft dat goed gedaan... en ik ook!

Onderweg zijn er wat videobeelden 'geschoten' door Chris. Teun nam het betere fotograafiewerk voor zijn rekening. Op dit moment wacht ik tot Teun terug is van de biermissie om zijn foto's te 'uploaden' ... en dan kunnen jullie meegenieten van onze G8-roadtrip.

Het enige doel van vandaag was aankomen en we hebben ons daarop geconcentreerd. Véél meer dan dat is er niet gebeurd, behalve; een kort woordje van Keltoum over 9 vreemden die samen op pad gaan en 'dat we het moeten zeggen als er iets is.' Nadat die zaken ook weer uitgeklaard waren viel de aandacht hoofdzakelijk op de muziek. Mijn persoonlijke dag-favoriet: Jeffrey Lewis. (zeker ook es de site van zoeken)

morgen meer nieuws,meer actie, meer alles en vooral minder slaap!

groeten, Nele

Nele

Gepost door Nele
02.06.2007

Tags