Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

Millionaire fair in stijl van start gegaan !

Millionaire fair in stijl van start gegaan !

Donderdagavond ging in Kortrijk de derde editie van de beruchte Millionaire Fair van start. Van 17 tot 20 april wordt de Kortrijk Xpo omgetoverd tot een shoppingparadijs van de ware levensgenieter. Een evenement waar de top van de internationale luxe-industrie bijeenkomt om de meest exclusieve produkten en diensten te presenteren aan een zeer selectief publiek. Uw reporter was erbij en maakte voor Indymedia deze reportage.

De Millionaire Fair is hét evenement voor de sterren, zowel nationaal als internationaal. Van topsporters tot captains of industry tot modeontwerpers, acteurs, zangers, ...

De fair werd tijdens de VIP-night geopend door niemand minder dan Phaedra Hoste. Vervolgens gaven de CHINA GIRLS alvast een voorproefje van wat zij tijdens de slotact van de Olympische Spelen in augustus zullen doen... zorgen voor spektakel.

Later op de avond presenteerde Nicky Vankets, één van de meest toonaangevende ontwerpers van België, groots en stijlvol (zoals we van Vankets gewoon zijn), zijn show.
Tijdens het spectaculaire défilé van New Embert Hautes Fournures werden vele exclusieve mantels en jurken voorgesteld.

En als top of the bill werd tijdens de grote finale de exclusieve trouwjurk, met een waarde van 25000 euro aan het publiek getoond.

En om het feestje in stijl af te sluiten, bracht niemand minder dan Sandrine een weergaloos optreden.

Meer info: www.millionairefair.be

DSC_1556.JPG

De inkom van de Millionaire Faire was immens en majusteus opgebouwd

DSC_1555.JPG

De mooiste wagens passeerden de revue, en voor vele mensen was het ook de 'place tu m'as vu' ... hun moment van glorie !

DSC_1563.JPG

De nieuwste Audi R8 stond hier ook

DSC_1567.JPG

Sfeerbeeldje vanop de stand ABELAG, een maatschappij die zich bezighoudt met private jet services

DSC_1592.JPG

Prachtige kunstwerken met een prachtig prijskaartje. Voor dit kunstwerk betaalt u alvast € 45.000

DSC_1600.JPG

Davy Gillis van de Romeo's was ook aanwezig

DSC_1603.JPG

Chris van Tongelen

DSC_1625.JPG

Ijssculpturen op maat ... het kon allemaal hier !

DSC_1638.JPG

De mooiste (en duurste) auto's waren hier netjes verzameld

DSC_1708.JPG

Sandrine gaf het beste van zichzelf tijdens een spetterend concert

DSC_1630.JPG

sfeerbeeldje

vip-5954.jpg

Phaedra Hoste (foto GMG BV)

vip-6051.jpg

foto GMG

vip-6023.jpg

De Romeo's (foto GMG)

vip-6501.jpg

de beruchte trouwjurk twv 25.000 euro (foto gmg)

Zielige mensen

Gisterenavond waren wij samen met 350 mensen die kwamen kijken naar de film Zero van Mr Chiesa over wat er zich achter de schermen af speelt van deze wereld met als trigger het drama van 9/11.Dit vond plaats in de Cinema Arenberg in Brussel.
Het bewustzijnsverruimende effect dat je daar kon voelen en de verbondenheid onder de toeschouwers zou ik deze mensen wensen;

Glitter glamour en macht vertegenwoordigen leegte en deshumanising voor onbewuste egos die slachtoffers zijn van de zoveelste manipulatie in deze wereld. Hoe hoog is de zelfmoord rate in deze groep zielige mensen?
I feel sorry for them.