Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

1 mei : Pvda vierde het internationaal op de VUB

1 mei : Pvda vierde het internationaal op de VUB

Het thema voor het 1 mei feest van de Pvda dit jaar was 'solidariteit in alle talen'. Op het programma stonden optredens, debatten en workshops. Een uiterst sfeervolle viering met soms enkel de weergoden niet aan dezelfde zijde.

1mei1.jpg

In de grote tent werd er lekker gegeten en geluisterd naar muziek en de campagnepunten van de Pvda, deze werden opgevoerd in de talkshow 'Solidariteit in alle talen'.

1mei2.jpg
1mei3.jpg
1mei5.jpg

Gedurende de talkshow werden verschillende personages gespeeld en werden er ook prijzen uitgedeeld. Iedereen kreeg een badge aan de ingang met telkens solidariteit in een andere taal, de gelukkigen werden gekozen door het trekken van een badge.

1mei6.jpg

De expliciet niet-elitaire dansvereniging Fire Gym is trouwe gast op het 1 mei feest van de Pvda. Zij brachten heel wat leven in de brouwerij.

1mei7.jpg
1mei8.jpg

Als afsluiter van het dagprogramma was er Mousta Largo.
Een spetterend optreden van een grootse groep.

1mei11.jpg
1mei10.jpg
1mei12.jpg
1mei9.jpg
1mei13.jpg
1mei15.jpg

(Met dank aan Luc Schrijvers)