Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

"Actie Brusselse ambtenaren door communicatiefout Grouwels?"

"Actie Brusselse ambtenaren door communicatiefout Grouwels?"

De staking en betoging van de Brusselse ambtenaren voor meer loon was volgens vakbondsbronnen gebaseerd op een communicatiefout van Brussels staatssecretaris voor Ambtenarenzaken Brigitte Grouwels. Zij zou een loonsverhoging van 20 euro bruto hebben gecommuniceerd in plaats van 20 euro netto

HPIM1522.jpg

Een 1000-tal ambtenaren van het Ministerie en Instellingen van het Brussels Gewest betoogden vandaag voor het kabinet van Minister-President Piqué. De staking en betoging van de Brusselse ambtenaren voor meer loon was volgens vakbondsbronnen gebaseerd op een communicatiefout van Brussels staatssecretaris voor Ambtenarenzaken Brigitte Grouwels. Zij zou een loonsverhoging van 20 euro bruto hebben gecommuniceerd in plaats van 20 euro netto zoals besloten op de ministerraad. Dat verklaarde Rudi De Coster, secretaris van het ACV Gewest Brussel Ministerie.

zie ook : Sociale onrust in Brusselse gewestadministratie bezworen?
30 oktober 2008 – 20:00
http://www.indymedia.be/nl/node/30204