Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

Mijn verjaardag

Mijn verjaardag

luc2.jpg
luc3.jpg
luc4.jpg
luc5.jpg

etentje

Ik geef volgende week maandag 24 een etentje voor de eerste vijftien toffe mensen die antwoorden. Van 17u tot 19u mag je aanbellen en je bepaalt zelf of je na 19u nog wil blijven, dan zet ik een DVD'tje op of zo. Je hoeft niets mee te brengen om te eten of te drinken. Muziek of een DVD mag wel. Vermeld dat dan even in het mailtje.

Geen DVD, wel etentje!

DVD-avond zal voor een andere keer zijn, want ik heb zojuist een uitnodiging gekregen voor de beleidsraad van 11.11.11 om 19u30. Jullie blijven welkom tussen 17u en 19u voor een hapje, een drankje, een babbeltje en een muziekje!

Bij Indymedia

Het zal uiteindelijk gewoon in de keuken van Indymedia plaatsvinden, omdat de medewerkers het ontzettend druk hebben, maar er zullen véél pannenkoeken zijn, dus je mag altijd langskomen om ze helpen op te maken!

LucSchrijvers

Gepost door LucSchrijvers
17.11.2008

Tags