Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

Soulburn cancelled, Ankalima saves the day !

Soulburn cancelled, Ankalima saves the day !

Wat doe je als concert organisator als je hoofdact 's middags laat weten dat ze 's avonds op de metalnight niet kunnen optreden vanwege ernstige ziekte van de frontman? 50 andere metalgroepen opbellen om te horen dat ze niet kunnen of reeds een gig hebben. Paniek! toch met wat kunst en vliegwerk blijkt het voorprogramma in staat om de hele avond op te vullen. En wat blijkt ? de jongens van Ankalima doen dit met verve, de klank en licht regie zet z'n beste beentje voor en het wordt toch nog gezellig ! Mensen die nog tickets hebben van het optreden van Soulburn op 28/11/08 mogen hun tickets behouden, ze blijven geldig voor het volgende optreden begin 2009.
Listen tot the music: www.myspace.com/ankalimaband

DSC_0162.JPG
DSC_0014.JPG
DSC_0017.JPG
DSC_0024.JPG
DSC_0032.JPG
DSC_0044.JPG
DSC_0057.JPG
DSC_0099.JPG
DSC_0164.JPG
DSC_9961.JPG
DSC_9966.JPG
DSC_9975.JPG
DSC_9979.JPG
DSC_9993.JPG
DSC_9998.JPG

Zijn er ook Dj's?
Tijdens onze concerten worden alleen origineel Cd's gedraaid van groepen die een demo of Cd opsturen. Alle groepen zijn sabam vrije bands dus niet aangesloten bij sabam. Momentieel hebben wij geen vaste Sunshine Dj. Een van de vrijwilligers maakt een selectie van de ingezonden materiaal. Er is nog een opening voor geinteresseerden.
Wie zijn deze bands?
Er spelen soms beginnende groepen maar meestal zijn dat meer professionele afgewerkte bands met een sterke muzikale live show - pas op! Deze bands zijn nog altijd meestal onbekend bands. Leeftijd speelt geen rol wel kwaliteit.
Wat zijn de voorwaarden om te spelen?
Het is een samenwerking tussen Sunshine concerts vzw en de artiesten. Beide partners moeten volledig betrokken zijn bij de promo van de concert. Er is een ticket systeem waar bands zelf tickets in voorverkoop moeten verkopen. Zo zijn wij zeker van een opkomst en inkomsten om de kosten te dekken. Hou er rekening ermee - Wij werken alleen met gemotiveerde, gepassioneerde artiesten.
Wat mag niet?
Er komen geen cover bands bij Sunshine concerts spelen en optredende bands mogen geen covers spelen. Er mag geen aangesloten muziek Cd's gedraaid zijn - dat zijn de voorwaarden.

Zoek je een podium? Wil je gewoon komen kijken als toeschouwer? Wil je meewerken?
Contacteer James King: info@sunshineconcerts.be & gsm: 0485 12 32 84

Optreden vrijdag

Dag Indymedia en al zijn bezoekers,

Ankalima wil hierbij nogmaals de ganse organisatie bedenken voor deze schitterende kans. We hebben ze dan ook met 2 handen gegrepen! De ontvangst, accomodatie en show was zeer professioneel. We hopen dan ook dat we jullie niet teleurgesteld hebben.
Jammer van Soulburn, maar in 2009 doen we deze prestatie nogmaals over in het voorprogramma van deze grote mannen!

Ook chapeau voor de prachtige foto's! de "smoke" maakt het toch wel af vind ik.

Groeten,

Maarten, frontman van Ankalima

Metal Gig

Het was wel een stevige gig van de mannen van AnkalimA. Drums, bas, gitaar werk en harmonies waren allemaal dik in order - Ik moet er ook zeggen...zij hebben maar liefs 3 encores gedaan. Dat zie je niet al te vak hoor. Nu is het afspreken voor een herhaaling en dan wel met de mannen van Soulburn erbij ; )
Trouwens, geweldige foto's!!! Caye heeft ook super werk geleveerd achter de licht tafel. En er was een leuke publiek aanwezig. Greetings to the music lovers'!

Metalnight

Dan werk je weken aan stuk naar die ene release-party, licht, geluid perfect afgepunt, iedereen klaar....en dan krijg je een infectie aan de luchtwegen...."balen"! Duizend excuzes voor mijn ziek zijn, maar zonder stem kan je nu eenmaal niet zingen... Blij te mogen vernemen dat de mannen van AnkalimA er een serieuse lap op hebben mogen geven! Jammer dat we er niet konden bijzijn. Wat ons betreft uitstel van executie... Spelen met de mensen van het OBH en Sunshine is de max. We plannen asap een nieuwe datum begin volgend jaar en zullen er dan wel staan! ;-)