Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

Nieuwjaarsfeest met mensen zonder papieren op de VUB

Nieuwjaarsfeest met mensen zonder papieren op de VUB

Ook met nieuwjaar laten we deze sans papiers niet in de koude staan (figuurlijk dan...) en organiseren we samen een nieuwjaarsfeest in de parking K op de VUB.

Ieder van ons heeft wel zijn eigen wensen voor het nieuwe jaar en maakt nieuwe beloften. Veel studenten en ook enkele personeelsleden hebben zich rondom de groep sans papiers in de parking K geschaard uit solidariteit. Er heerst een sfeer van solidariteit, gezamenlijke strijdlust en hartverwarmende vriendschapsbanden. Ondanks de precaire situatie kunnen de actievoerders, studenten en personeel samen ook een positieve boodschap brengen, namelijk dat solidariteit en vriendschap geen grenzen kent, noch papieren nodig heeft.

Ook met nieuwjaar laten we deze sans papiers niet in de koude staan (figuurlijk dan...) en organiseren we samen een nieuwjaarsfeest in de parking K op de VUB. Dit is de zoveelste oproep aan de regering en mevrouw Turtelboom om werk te maken van het regeerakkoord en bovendien eindelijk eens in dialoog te treden met de actievoerders.

We nodigen iedereen uit de overgang naar 2009 op 31 december met ons te komen vieren. Er is een buffet voorzien vanaf 20 uur en worden concerten georganiseerd.

Laten we samen het nieuwe jaar ingaan en eisen dat gemaakte beloftes eindelijk worden vervuld!

De bezetters zonder papieren van de VUB en het steuncomité van de mensen zonder papieren aan de VUB.

salutations et courage en solidarité et avec les sanspapiers

Even when I cannot be with you that special evening I hope that 2009 will be more avantage for every one of us, specialy those who suffer inhuman for reconnection with all worldsociety.