Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

Benefiet 'Gaza on my mind' in het Zuiderpershuis

Benefiet 'Gaza on my mind' in het Zuiderpershuis

Zo'n 400 mensen - vooral autochtonen - kwamen woensdagavond naar het Zuiderpershuis in Antwerpen voor een Benefiet voor Gaza. Gaza vandaag: 1400 doden, van wie een derde kinderen. 4500 gewonden. 4000 gebouwen vernield. Geen voedseltoevoer. Geen geneesmiddelen.

IMG_2083.JPG

Op de affiche tientallen artiesten. Donderdag is Brussel aan de beurt.

IMG_2074.JPG
IMG_4744.JPG
IMG_2018.JPG
IMG_1981.JPG
IMG_2026.JPG
IMG_2061.JPG
IMG_2193.JPG
IMG_2244.JPG
IMG_2223.JPG
IMG_2116.JPG
IMG_2175.JPG
IMG_2252.JPG
IMG_2294.JPG
IMG_2095.JPG

benefiet

Hey John

Ik heb gisterenavond toch een heel gemengd publiek gezien op de benefiet. Zowel het publiek als de tientallen vrijwilligers die tijdens de avond meehielpen. Mooie fotoreportage trouwens.

grtjs

Keltoum

Benefiet voor Gaza

Ik had meer moslims dan Belgen verwachten(op de betogingen in Antwerpen was het toch zo).Toch bleek gisteren dat de Belgen (Antwerpenaars)'ook' leven met de gebeurtenissen in Gaza want volgens mij waren ze-lichtjes- in meerderheid.Een positief signaal toch!.Iedereen-ook in Antwerpen- voelt zich betrokken:dat waren mijn conclusies.

Gaza on my mind

Heb die avond daar als vrijwilliger-klankman gewerkt. Wegens het feit dat ik de installatie niet goed kende, heb ik een paar schoonheidsfoutjes gemaakt, die ,hoop ik toch, niet te hard opgevallen zijn.
Een meer dan fijne avond.
Nadien een prachtige after-ski gehad met oude en minder oude bekenden, Roland, Jan-Pieter Desmet, De Jokke Schreurs (die het ongeluk heeft om naast mij te wonen), en een prachtige Marijke Pinoy
Ik herhaal : die Pinoy is een stuk
Allez, een stuk in mijn hart