Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

Belgisch solidariteitsfeest onder de bollen van het Atomium

Belgisch solidariteitsfeest onder de bollen van het Atomium

BRUSSEL -- Op zondag 17 mei 2009 wordt er aan de voet van het Atomium een gratis volksfeest georganiseerd. Artiesten als Salvatore Adamo, Arno, Koen Buyse (Zornik), Stef Kamil Carlens (Zita Swoon), Daan, Rocco Granata, Joshua, Steven en Stijn Kolacny, Paul Michiels, Jef Neve, Patrick Ouchène, Bart Peeters, Axelle Red, Kate Ryan, Saule, Ete 67, Suarez, Toots Thielemans, Triggerfinger en Will Tura zullen er van 14u tot 18u optreden onder begeleiding van de Laatste Showband.

Het Belgavox Concert, zo heet het feest, is het eerste evenement van de recent opgerichte vzw Belga-Vox, die er is gekomen op initiatief van wijlen Marc Moulin, Axelle Red, Filip Vanes, Baloji, Stephan Galon, Jan Hautekiet en Patrick Riguelle. De vzw wil naar eigen zeggen "bijdragen tot het versterken van de solidariteit, de dialoog, het respect, het samenhorigheidsgevoel en de multiculturele diversiteit in België. Het is een open platform van mensen die op een enthousiaste, creatieve, toekomstgerichte manier willen tonen wat België te bieden heeft."

cultuur en solidariteit

geweldig initiatief.
net het feit dat het belgisch culturele goed taalgrensoverschrijdend is, maakt het zo lekker.
Het karakter van een glas trappist. Of twee.

chris debruyne

www.rarejongensdiebelgen.be