Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

Succesvol derde Pispottenfestival voor breed publiek

Succesvol derde Pispottenfestival voor breed publiek

BRUSSEL - Op woensdag 29 april vond het derde en misschien wel laatste Pispottenfestival plaats. Het festival met de ludieke naam kwam er drie jaar geleden omdat onder andere vzw Chez Nous/Bij Ons het Brusselse stadsbestuur wou wakkerschudden.

Zie je geen videospeler? Kijk dan even na of:

  1. De Flash-player (versie 9) is geïnstalleerd op je computer. De player kan je gratis downloaden op http://www.adobe.com/products/flashplayer/.
  2. Javascript is geactiveerd in je browser.

Download: Pispotten_Festive_05.05.09.mov  (47.64 MB)

Er moesten dringend meer openbare toiletten komen, en kijk, binnenkort worden er in de as van Brussel 14 gloednieuwe openbare toiletten geplaatst. Het festival werpt dus zijn vruchten af. Toch kan er nog altijd meer gebeuren. Kijk hier naar een reportage met verschillende interviews en sfeerbeelden op het Pispottenfestival zelf. Volgend jaar opnieuw een Pispottenfestival? Organisator Manuel Chiguero van Chez Nous weet het nog niet. "We zijn op zoek naar een ander concept, maar vele mensen willen dat we het festival blijven organiseren. Het brengt immers arm, rijk, blank en zwart samen."