Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

Merdan Taplak: een dubbelleven

Merdan Taplak: een dubbelleven

Merdan Taplak. Niet enkel zijn naam klinkt exotisch, ook in zijn dj-sets haalt hij de mosterd uit verre streken. Deze dj is gerenommeerd bij festivalorganisatoren, graag geziene gast in hippe clubs en een sfeermaker pur sang. Merdan, die al in ‘the Big Apple’ draaide, is de ‘up and coming man’ in de Belgische muziekscène.

Maar wat doet deze Antwerpenaar wanneer zijn publiek haar roes uitslaapt tijdens de week? Dan vervangt Merdan zijn platen door handboeken en zijn draaitafel door een lessenaar. Als leerkracht geschiedenis en Nederlands aan het SISA in Antwerpen, dient hij een totaal ander publiek. Een publiek dat niet luistert naar zijn bonkende beats, maar naar wat de Franse Revolutie betekend heeft voor onze maatschappij. Merdan Taplak: een dubbelleven toont het contrast tussen de twee werelden waarin Merdan Taplak zich dagelijks bevindt.

Merdan Taplak: een dubbelleven door StampMedia op Vimeo.

© 2009 - StampMedia - Melanie Van Den Plas