Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

School's Out in Bobbejaanland was weeral schot in de roos !

School's Out in Bobbejaanland was weeral schot in de roos !

Op zaterdag 20 juni was het exact 20 jaar geleden dat de indoor rollercoaster 'the revolution' zijn eerste baantjes in het pretpark reed. Deze gebeurtenis, gecombineerd met het einde van de examens van vele studenten, was voor Bobbejaanland dan ook een reden om een deftig feestje te bouwen met een massa volk.

Buiten een 'special ride' in the revolution, traden er die middag nog het kruin van de Belgische muziekscène op: Lasgo, 2 Fabiola, Kaye Styles, Sylver en nog vele anderen gaven het beste van zichzelf !
Dat het publiek deze stunt van Bobbejaanland kon smaken, bewijzen onderstaande foto's.

Het toont aan dat het met Bobbejaanland beter en beter gaat, en dat ze goed op weg zijn om bovenaan de top van de pretparken te komen.

Voor zij die komende zaterdag 27 juni alsnog naar dit pretland willen afzakken, raden we aan om een andere dag te kiezen, daar op deze dag het pretpark volboekt is en er niemand toegang krijgt die geen uitnodiging heeft ! Men weze gewaarschuwd !

DSC_0918.jpg
DSC_0757.jpg
DSC_0786.jpg
DSC_0802.jpg
DSC_0822.jpg
DSC_0893.jpg
DSC_0899.jpg
DSC_0912.jpg
DSC_1057.jpg
DSC_0842.jpg
DSC_0947.jpg
DSC_0772.jpg
DSC_0794.jpg
DSC_0826.jpg

Waren er daar ook kinderen

Deze reportage had kunnen gemaakt worden op om het even wel festival om het even waar.
De context: Kinderen, jongeren, einden van het schooljaar,... zelfs Bobejaanland ontbreekt volledig.