Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

Vijverfestival Dilbeek2009

Vijverfestival Dilbeek2009

Een topper van Formaat

_dsc6411.jpg

Lady Linn

Heel wat mensen zakten af naar het vijverfestival dat zaterdag plaats had in Dilbeek. In het begin dreigde de regen voor een hinderpaal te zorgen en was de opkomst wat mager:”Het weer is een sterk element in dit gebeuren”, aldus Lies Vereecke die er duidelijk de moed inhield maar net als alle andere medewerkers reeds bekaf was. De organisatie was top, tot in de puntjes perfect uitgewerkt. Randanimatie,het kinderdorp, The Plaza en ‘t Zuiden Zindert Podium en vijverpodium waren een groot succes. Het volk stoomde langzaam maar zeker toe .Barbie Bangkok pakte uit met een zeer rijk repertoire en stond sterk op het podium. De Fanfaar, de Brusselse swingende songs weergalmden op de weide.
Lady Linn & Her Magnificent Seven sloeg duidelijk aan bij het publiek. Jasper Erkens had als 16 jarige het publiek duidelijk in de hand, hij kon rekenen op tal van enthousiastelingen.

Tijdens de optredens waagde men het om in de vijver te sopringen, de security was snel ter plaatse en voerde een jongeman af.
Een zeer geslaagd festival, met een iets wat mindere line-up, voldoende animatie, hardwerkende medewerkers en organisatoren, een dag om u tegen te zeggen. Van onze kant kunnen wij alleen maar zeggen de top op het moment in Dilbeek. Met dank aan Jan,(fotograaf van dag allemaal en story enz...) Ingrid en Anthony die samen met ons op reportage gingen, en samen een massa foto’ s verzamelden.