Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

Twitter Veiling voor School Support 4 Afghanistan

Twitter Veiling voor School Support 4 Afghanistan

Zo, dat is een heel mooi initiatief waar wij graag aan meewerken. Een twitterveiling voor het goede doel. Geweldig toch, u doet toch ook mee? Thuis, op kantoor, op het werk, op school of bij de vereniging. Iedereen kan meedoen en op geheel eigen wijze een bijdrage leveren aan een stukje van de wederopbouw van Afghanistan.

Afghanistan_school.jpg

Wij bieden een personal coachingstraject duurzaam ondernemen aan. U kunt hier uw bod uitbrengen.

http://tinyurl.com/m47mga

Veiling georganiseerd dor militairen

En wie organiseert deze Twitterveiling dan wel? Lees op de website: "De Twitterveiling is een initiatief van Air Task Force, 11e lichting (ATF11): een Nederlands legeronderdeel in Afghanistan. Mijn naam is Jessica de Kok, moeder van 4 kinderen. Ik heb deze Twitterveiling in het leven geroepen namens mijn man Rutger en zijn collega-militairen bij ATF11."
Door Nederlands militair optreden in Afghanistan zijn al honderden burgerslachtoffers gevallen. Dat maak je niet goed met een paar potloden en schoolboeken...

Hulp toch nodig

Erik van Erne | 13 juli 2009

Mee eens. Ik ben zelf absoluut tegen militair optreden, maar dat neemt niet weg dat de kinderen in Afghanistan hulp nodig hebben.