Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

BAM inpakken

BAM inpakken

BAM inpakken

BAM-inpakken-INDY.jpg

AM

Ik ben benieuwd welk kado's sint Peeters nog voor Antwerpen in petto heeft.

nieuwe bril

Op de VRT analyseren ze de bril van Peeters, letterlijk dan. Ik hoop dat onze minister-president ook echt beter ziet met zijn nieuwe bril.

de entertainers van Man bijt hond

De satire (of beter gezegd: het cynisme) van Man Bijt Hond die wat half verklede landmeters om pad stuurt om daags na het referendum bij gewone mensen in Ekeren te gaan aanbellen om daar opmetingen te doen 'voor de bouw van de tunnel', vind ik klungelig en ongepast.
Ergens moet er toch een grens zijn aan wat we gezamenlijk 'entertainment' kunnen blijven noemen, of zie ik dat verkeerd?

Loze Vink

Google Voor Recept..

Wel, in die mate dat de kans

Wel, in die mate dat de kans bestaat dat pakweg een Van Peel ooit in een onbewaakt moment de dommigheid zou ten toon spreiden om naar dit item in Man Bijt Hond te verwijzen om er één of andere kromme redenering van hem mee recht te praten, lijkt het mij een geschenk uit de hemel.

Laten we er dus vooral voor zorgen dat dit 'item' bij de juiste mensen bekend raakt ;).

Eenieder die op basis van deze bijdrage schamper wil doen over deze of gene stelling in het Oosterweeldossier (pro zowel als contra LW - ik zeg maar iets), zal er goed aan doen om vrij exact alle mogelijke tracés te kennen.

Ik denk dat je op deze manier wel iets constructiefs kan aanvangen met de bijdrage. Het vraagt wat werk. Het is een beetje vergezocht. Maar het is dan ook een héél lange afstand die veel mensen moeten overbruggen om 'echt' naar dit project te kijken. Niet in het minst wie in één of andere groene rand leeft.

media medea

@Johan D'Aes: Ja, je hebt gelijk.

Ik vind het vooral sneu voor die mensen die op die manier (meestal nog in pyjama of met de TV-gids in hun handen) op de kijkbuis worden opgevoerd als onwetende (dwaze) burgers.

Wat er aan het programma Man bijt hond ontbreekt is een live publiek dat kan reageren op de filmpjes. De mensen in de reportage zouden ook in die opnamestudio (1 per provincie) moeten uitgenodigd worden

Op die manier zou de vrt veel menselijker en maatschappijbetrokken overkomen dan in het overroepen programma 'Koppen'.

Volt is wel een voltreffer, vind ik persoonlijk.