Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

GGF timmert verder aan de weg & stapt mee in het vernieuwde Hugo Clauspad, Lappersfort Poëziebos

GGF timmert verder aan de weg & stapt mee in het vernieuwde Hugo Clauspad, Lappersfort Poëziebos

Stap mee in het vernieuwde Hugo Clauspad, Lappersfort Poëziebos Brugge. Wees welkom op donderdag 28 januari 2010 , gedichtendag in het Lappersfort Poëziebos.

Bij deze bent U hartelijk uitgenodigd om 14u30 op onze gedichtendagactiviteit
in het Lappersfort Poëziebos http://www.gedichtendag.com/activiteit_detail.asp?ActID=353 al vele jaren de laatste donderdag van januari. Samen met de muzes & GGF-voorzitter Peter Theunynck wandelen we de eerste stappen in het vernieuwde Hugo Clauspad, de levende poëzieroute langs het Lappersfortboswandelpad met 21 nieuwe gedichten van Marc de Bel, Patricia Lasoen, Frédéric Leroy, Johan de Boose, Peter Theunynck, Marcus Cumberlege, Hilde Keteleer, Paul Saccasyn, Wally de Doncker, Peter Holvoet-Hanssen, Lies van Gasse, Staf De Wilde, Steven Pollet, Luuk Gruwez, Paul Demets, Joris Denoo en wijlen onze dode dichters Herman J. Claeys, Melanie Vanbrughe en Jotie T' Hooft. We starten met een korte openingstoespraak door Peter Theunynck, woordvoerder van de bosdichters.

Daarna houden we http://www.gedichtendag.com/activiteit_detail.asp?ActID=7 met bosdichters en boszanger halt ( bij de grens ! ) langs enkele nieuwe poëzieborden in het eerste Boeboeksbos. Bosdichters Peter Theunynck & Johan de Boose luisteren naar de nieuwe lente die de muzes van het bos voorspellen. Boszanger Willy Pirotte zingt en vertelt over de man in de wolken... Dit is onze Poëziebos-bijdrage aan de Poëziewinter- en lente van Brugge. Rond 16 u ronden we af met een kort eerbetoon aan onze dode dichters. Tot slot nodigen we iedereen uit voor onze 3 volgende seizoenswandelingen van 2010 in het Lappersfort Poëziebos. We hopen dat in deze Brugse dubbeltijd www.dubbeltijd.be vele poëzieliefhebbers de bospaden van de hoop zullen bewandelen.

Tevens welkom op * zondag 18 april 14u30 feestelijke bosverhalenwandeling in de week van de aarde www.weekvandeaarde.be nav. 8 jaar GGF met jeugdauteurs Inge Misschaert & Ludo Enckels en bosdichter Paul Saccasyn * zaterdagavond 16 oktober 21u boswandeling www.weekvanhetbos.be nacht van de duisternis/week van het bos met boswachter Koen & bosdichters * zondag 12 december 14u30 ( gedichtendwandeling 'thema afscheid' met Peter Theunynck ).

PS. Van zonsopgang tot zonsondergang welkom op de levende poëzieroute langs het vernieuwde Hugo Clauspad in het Lappersfort Poëziebos http://www.uitinvlaanderen.be/agenda/e/redirect-from-cultuurweb/5009986C...

Een dierbare groet van de bosGezellen Peter Theunynck, voorzitter Groene Gordel Front in Brugge en Ommeland (GGF) & woordvoerder Lappersfort Poets Society, 0486/737220 & Luc Vanneste, secretaris GGF & medewoordvoerder Hanzestadcoalitie, 050/390957 www.ggf.be http://europeangreenbelt.org/
http://www.regiobrugge.be/lappersfortpoets.php actief in www.vbv.be/netwerk