Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

[persbericht] MO* lanceert MO*paper

[persbericht] MO* lanceert MO*paper

MO* start vandaag met een gloednieuwe serie: de MO*paper. Naast ons maandelijks magazine, zal de nieuwsgeïnteresseerde burger met deze digitale papers nog meer achtergrondinformatie krijgen over de wereld van vandaag.

MO_paperlogo_klein.jpg

Minstens acht keer per jaar brengen we met deze MO*papers een grondige analyse van tendensen of belangen die onze mondialiserende wereld vormgeven. Op pakweg 20 bladzijden zet een auteur op toegankelijke maar grondig beargumenteerde wijze een thema uiteen. Van honger over China en politieke islam tot grondstoffen in Congo, om maar de voorbeelden te noemen die nog in 2006 zullen verschijnen.

En het goede nieuws is dat deze serie gratis is. De MO*papers zijn gewoon downloadbaar van op www.mo.be en wie zijn of haar mailadres bezorgt aan mopaper@mo.be krijgt de aankondiging van elke nieuw verschenen MO*paper in de mailbox.

Stuur ons vandaag uw mailadres en wij zorgen ervoor dat een paar vraagtekens over de globalisering minder groot worden.

Om de eerste MO*paper (over honger en voedselhulp) te downloaden, klik op volgende link: http://www.mo.be/content.aspx?ref=AOCN&lang=NL&online=true

Contactgegevens:

MO*paper
Vlasfabriekstraat 11
1060 Brussel
mopaper@mo.be
02 536 19 77