Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

Geslaagde opendeurdag

Geslaagde opendeurdag

Een hoop volk, een uiterste interessante uiteenzetting over media van prof. Jan Blommaert, workshops, en het weerzien (of ontmoeten voor het eerst) van andere indymedia vrijwilligers. Spijtig dat ik andere verplichtingen had en vroeg naar huis moest.

Een dikke proficiat aan al degenen die ervoor zorgden dat het zo'n succes werd.

opendeurdag.jpg

contact

Claudio, ik heb je na de vergadering een mail willen sturen maar het adres dat je me doorgaf werkte niet. Dus doe ik het maar hier - en alleman kan meelezen.

Je vroeg wat literatuur voor een onderzoek naar berichtgeving. Je kan beginnen met Edward Said (1981) 'Covering Islam', een uiterst relevant werk. Mijn eigen 'Ik Stel Vast' (2001, EPO) biedt nogal duidelijke en toegankelijke analyses en behoorlijk wat literatuur in de bibliografie, misschien is dat een handige 'shortcut' voor je onderzoek.

Jij (en alle andere geïnteresseerden) zijn ook welkom op een website waarop ik allerhande gepubliceerde teksten heb geplaatst: http://www.africana.ugent.be/blommaert. Je username is 'marley' en paswoord is 'karibu'. Veel plezier.

claudio

Gepost door claudio
19.11.2006

Tags