Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

Petitie voor Lintfabriek

Petitie voor Lintfabriek

Deze petitie moet er mee voor zorgen dat het Gemeentebestuur van Kontich eindelijk beseft dat Kontich voor vele mensen "De Lintfabriek" is en de organisatie achter deze Legendarische club Kontich hiermee op de (Rock) kaart gezet heeft.

Het gemeentebestuur van Kontich heeft, na overhandiging van een vernietigend rapport van de brandweer, besloten om het jeugdhuis te verzegelen. Dit werd op 26 september beslist tijdens een samenkomst van de burgemeester, politiecommissaris, een inspecteur, brandweercommandant en jeugdconsulent. Tegenover deze delegatie zaten 5 mensen van het Lintfabriek gesteund door Kartien Voorspoels van Formaat. Hier werd besloten dat enkel de geplande optredens mogen doorgaan en het daarna gedaan is.

De Lintfabriek moet blijven bestaan en zou voor de jarenlange inspanningen moeten beloond worden met het voortbestaan (met de noodzakelijke renovatie)in de Mechelsesteenweg 199 of met een nieuwe locatie.

Jeugdwerking en Jongerencultuur maken deel uit van onze maatschappij.
Geef ze dan ook een kans.

http://www.petitiononline.com/Kontich7/petition.html

Het club circuit is al niet

Het club circuit is al niet groot in den Belgique, vandaar dat we 't Lintfabriek best behouden.
Zal de de rock-cultuur geïndustrialiseerde mono-cultuur van Clearchannel/LiveNation worden?

Da zou nog eens een idee

Da zou nog eens een idee zijn.. alle clubs en festivals (of toch de meeste) op een lijst zetten, met de gegevens waar ze hun geld halen en waar het naartoe gaat.

En dan mensen bewust maken over Clearchannel en hun bedoelingen.