Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

[Video] 3500 betogers op klimaatactiedag in Brussel

[Video] 3500 betogers op klimaatactiedag in Brussel

BRUSSEL -- Ruim 3000 betogers trotseerden in Brussel het barre herfstweer voor de eerste klimaatbetoging in onze geschiedenis. Met hun klimaatactiedag willen ze druk zetten op de wereldleiders die op de VN-klimaatconferentie in Bali onderhandelen over een nieuw klimaatakkoord. De betoging was een initiatief van een coalitie van meer dan zeventig sociale bewegingen.

Zie je geen videospeler? Kijk dan even na of:

  1. De Flash-player (versie 9) is geïnstalleerd op je computer. De player kan je gratis downloaden op http://www.adobe.com/products/flashplayer/.
  2. Javascript is geactiveerd in je browser.

Download: KlimaatSubT.mov  (21.35 MB)

mooie video, alleen jammer

mooie video, alleen jammer dat ik er niet altijd alles van versta

ik spreek jammer genoeg geen frans, ondertitels zouden tof zijn.

trouwens ook ondertitels voor de franstaligen als die hier nog aanwezig zijn, want de nieuwslijn is zo goed als 100% nederlandstalig. Misschien ook iets om aan te werken...

Vertaling

Beste A

We willen heel graag al onze video's voorzien van ondertitels en al de artikels vertalen. Hiervoor ontbreekt het ons (voorlopig) aan tijd en medewerkers. Mensen die ons hierbij willen helpen zijn van harte welkom.

G, Greet
GetBasic