Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

[Video] Het Ministerie van Wooncrisis roept op tot solidariteit

[Video] Het Ministerie van Wooncrisis roept op tot solidariteit

Het Ministerie van Wooncrisis streeft naar het recht op wonen voor iedereen. Chille De Man legt uit waarom het Ministerie is opgericht en welke eisen zij stellen. Hij vertelt waarom er een wooncrisis is in Brussel en welke veranderingen mogelijk zijn.

Zie je geen videospeler? Kijk dan even na of:

  1. De Flash-player (versie 9) is geïnstalleerd op je computer. De player kan je gratis downloaden op http://www.adobe.com/products/flashplayer/.
  2. Javascript is geactiveerd in je browser.

Download: forum01.mov  (25.15 MB)

Een tweehonderdtal zeer

Een tweehonderdtal zeer gemotiveerde mensen heeft afgelopen zaterdag deelgenomen aan het Forum van de Wooncrisis in Brussel. Tijdens ontmoetingen, ateliers en vergaderingen werd er nagedacht over de wooncrisis, en vooral gezocht naar middelen om er iets aan te doen. Het zal zeker niet bij dit forum blijven. Het Ministerie van Wooncrisis zal verder worden uitgebouwd als een netwerk van actiegroepen uit heel het land, die samen strijd voeren en concrete oplossingen uitwerken om iets te doen aan de crisis.
Meer info en foto's op de site van het Forum van de Wooncrisis: http://www.wooncrisis.be