Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

[Fotoreportage] “EcoFEESTival”

[Fotoreportage] “EcoFEESTival”

WESTERLO — Zondag was er het “EcoFEESTival” op Kamp C, het Provinciaal Centrum Duurzaam Bouwen en Wonen, dit naar aanleiding van de Dag Van De Aarde.

01_EcoFeestIval.jpg

Een gezellig festival met uiteenlopende activiteiten rond milieubewust leven. Een bouwbeurs met standhouders uit de duurzame bouwsector, een eco- en biomarkt, Animatie, een kinderdorp en muziek van Moustash, Zeker Weten en Gorki.

02_EcoFeestIval.jpg

Moustash

03_EcoFeestIval.jpg
04_EcoFeestIval.jpg
05_EcoFeestIval.jpg
06_EcoFeestIval.jpg
07_EcoFeestIval.jpg

Zeker Weten

08_EcoFeestIval.jpg
09_EcoFeestIval.jpg
10_EcoFeestIval.jpg

Casana is een ‘laag energie' -huis, gebouwd volgens bio-ecologische principes: het bevat gezonde en ecologisch verantwoorde materialen, springt verstandig om met water en is zuinig met energie. De constructie is een combinatie van houtskeletbouw en strobalen, afgewerkt met leempleister en houten planken. De binnenafwerking is ecologisch en duurzaam, net als de tuininrichting die naadloos op de woning aansluit met een wintertuin en terrassen. Je kan er tevens je eigen ecologische woon voetafdruk bepalen.

11_EcoFeestIval.jpg
12_EcoFeestIval.jpg
13_EcoFeestIval.jpg
14_EcoFeestIval.jpg

Gorki