Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

[Video] Bel'Afrika02

[Video] Bel'Afrika02

"Vrij podium"; TvBrussel.
een nieuw tv-programma over en door de Afrikaanse gemeenschap in Brussel.
un programme télé réalisé par et sur la communauté Africaine sur Bruxelles.

Zie je geen videospeler? Kijk dan even na of:

  1. De Flash-player (versie 9) is geïnstalleerd op je computer. De player kan je gratis downloaden op http://www.adobe.com/products/flashplayer/.
  2. Javascript is geactiveerd in je browser.

Download: Bel'Afrika02.mp4.mov  (58.91 MB)

In de tweede aflevering van Bel'Afrika gaan de reporters op bezoek bij Suzanne en Hélène. Het is een reportage over verkrotting en huisjesmelkerij. Pie Tshibanda vertelt het verhaal van een schrijver, humorist en een raadgever in huwelijksproblemen. En jongeren geven hun mening over het geweld op het openbaar vervoer.

Dans cette deuxième édition de Bel’Afrika, vous pourrez voir entre autres un reportage sur la crise du logement que connaît Bruxelles, à travers de deux témoignages. Mais aussi un entretien avec Pie Tshibanda, écrivain, humoriste et conseiller conjugal et l’opinion des jeunes par rapport à la violence et les transports publics.

interessant

Interessante thema's keep up the good work...