Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

Treinstaking kost verlof aan modale pendelaars

Treinstaking kost verlof aan modale pendelaars

Waarom werpen voorafgaande onderhandelingen zo weinig vruchten af ? Zijn de eisen onredelijk ? Is de nmbs-top onbuigzaam ?

Mochten beide partijen het op een akkoordje kunnen gooien vóór de treinstaking van dinsdag, dat zou zowel de belastingbetaler, de pendelaars als de bedrijven ( én milieu) ten goede komen.

Geraak je niet op je werk,dan neem je als werknemer verplicht een dag verlof. De verlofdagen zijn al zo kostbaar. Van de gemiddeld 20 à 30 verlofdagen zullen er jaarlijkse enkele opzij gehouden moeten worden voor de treinstakingsdagen, ten koste van de tijd die je met je familie- en vrienden zou kunnen doorbrengen tijdens een vakantiemoment.

Voor diegene die als alternatief bus of auto verkiezen (niet zo goed voor de CO2-uitstoot), hopelijk wordt het geen "bumperrijden".

sandwichgneratie

proficiat met je job! Ik ben op je blog terechtgekomen al googelend op zoek naar informatie over de sandwichgeneratie, en omdat jij hierover in je voorlaatste artikel schrijft, kwam ik bij je terecht. Ik doe research voor een artikel hierover dat binnenkort in een tijdschrift zal verschijnen. Zie je het zitten om me hierover te contacteren?
hartelijke groeten
Freya

Bedankt. Ja hoor, ik wil je

Bedankt. Ja hoor, ik wil je hierbij zeker helpen. Als dertiger voel ik me dagelijks uitgedaagd door de zorg voor kinderen en ouders. Plannen, afspraken maken en alles opschrijven. Dat is mijn methodiek. Stuur gerust een mailtje naar het algemeen adres van Indymedia, zo verkrijg je mijn gegevens.

Victoria

Gepost door Victoria
18.05.2008

Tags