Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

"Javaux minister van groene groenten"

"Javaux minister van groene groenten"

Om het contact met de onderbuik van Vlaanderen niet te verliezen, is het niet slecht af en toe wat op fora rond te zwerven. Daar vind je Verrotte Vlaamse reacties op de Olijfboomcoalitie in Franstalig België, als die van 'rikvertrekuitbelgie'. Misschien toch maar beginnen zoeken naar een hutje in de Ardennen.

  • rikvertrekuitbelgie op 12 juli 2009 om 19:21

    WIK 2016: Walonie in actie tegen 2016. Nog 7 jaar potverteren en de federale kas leegzuigen. Dardenne minister van groen bier. Javaux minister van groene groenten. Joelle minister van groene non. Ze zijn nu al met 40% van de Belgen verantwoordelijk voor 20% van de ekonomie. Met het groene marshallplan wordt richting 10% ingezet. om tegen 2022 een volledig communistische comune te zijn met 0% ekonomie. Ik heb er neits op tegen dat walen het communisme koesteren maar niet op onze rug.

wallonië

ik heb er ook al meer dan eens aan gedacht om politiek asiel te vragen in wallonië. bij elke overwinning van VB/NV-A/LDD wordt die neiging groter.

?

Fora als voer voor de onderbuik? Daar bestaan toch veel smakelijker substanties voor!

Sam

Gepost door Sam
12.07.2009