Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

Blog / Vlaanderen

"Javaux minister van groene groenten"

Om het contact met de onderbuik van Vlaanderen niet te verliezen, is het niet slecht af en toe wat op fora rond te zwerven. Daar vind je Verrotte Vlaamse reacties op de Olijfboomcoalitie in Franstalig België, als die van 'rikvertrekuitbelgie'. Misschien toch maar beginnen zoeken naar een hutje in de Ardennen.

Lees meer / 2 comment(s)

[Lappersfortsage] een mail van burgemeester Patrick Moenaert van Brugge

Antwoord van de Heer Patrick Moenaert, burgemeester van Brugge, op de mail van Navanadi & het Groene Gordel Front

Beste,

U sprak mij aan over het Lappersfort, waarvoor dank.

Ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om u nadere informatie te geven.

Het Lappersfortbos is zo'n 16 hectare groot.
De discussie én de bezetting gaat over 3,5 hectare, eigendom van Fabricom.
Deze 3,5 hectare ligt tussen het bedrijf Bombardier, het Brugse containerpark, andere bedrijven, de spoorweg en de vaart Brugge - Gent.

Lees meer / 0 comment(s)

Limburg Sterk Merk?

Limburg een sterk merk? Het is alleszins niet aan de website van Het Belang van Limburg te zien! De inhoud is identiek aan de tweeling uit Antwerpen. Het 'Limburggevoel' blijft nog nét overeind in het kleine logootje en in de rubriek 'Limburg' die bij Gazet van Antwerp 'regio' wordt. Zelfs de plaats voor de reclamebanners is op beide sites precies hetzelfde uitgemeten ... Behalve het 'Limburgicoontje' is de 'ad random' reclame nog het enige dat aan onderstaande webpagina's verschilt ...

Lees meer / 0 comment(s)

Vlaming zijn

Aan de commentaren op mijn vorige bijdrage te lezen, blijft het een gevoelig thema, dat al dan niet Vlaming zijn en wat we daar dan wel bij moeten voelen. De ironie van het artikel is meer dan één lezer ontgaan, maar sta me toe mijn persoonlijke visie op mijn Vlaming zijn weer te geven.

Lees meer / 1 comment(s)