Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

Blog / bankwereld

Debatten en workshops N€P bankieren

De komende weken komen de voorstellen van de N€P campagne aan bod in enkele debatten en workshops. Met als hoogtepunt een avond op het Vooruit festival 'The game is up' in Gent. Wil je erbij zijn, check dan deze info.

16/01: Conferentie ‘De Omslag’, provinciehuis Antwerpen Koningin Elisabethlei 22 Antwerpen, workshop 6 (financiële markten) van 13u15-14u45. Info en inschrijvingen zie www.economischegroei.net

26/01: Belsif sessie: Wat is de rol van banken in onze samenleving? KBC gebouwen Brussel. Van 17u-19u. Info en inschrijvingen zie www.belsif.be

Lees meer / 0 comment(s)

Wikileaks offline na Amerikaanse censuur en brand

Wikileaks logo

Wikileaks.org is een wiki-website waar informanten uit de overheids- of bedrijfswereld anoniem geheime informatie kunnen lekken. De site is nu in grote delen van de wereld onbereikbaar geworden nadat haar servers gecrasht werden, er een brand uitbrak die de belangrijkste servers in Zweden uitschakelde, en een Californische rechter het internetdomein liet opheffen.

Lees meer / 0 comment(s)