Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

Blog / discriminatie

Hoofddoeken-gedoe

Hoofddoeken dragen achter het loket van de metro? Hier in New York kan dat zonder problemen. Hoewel... hier worden de hoofddoekendraagsters of tulbanddragers met iets anders geconfronteerd. De MTA (het metrobedrijf) wil dat alle hooddoeken en tulbanden blauw zijn en het MTA logo dragen. De eerste keer dat ik een dame met haar MTA-hoofddoek achter het loket zag zitten, vond ik dat schitterend. Ik dacht aan de hele heisa in Gent waar stadsbedienden geen hoofddoek zouden mogen dragen achter het loket en hoe hip het zou zijn om een 'Stad Gent-hoofddoek' te ontwerpen.

Lees meer / 1 comment(s)

Werk zoeken blijft een uitdaging

Ik ben even terug van weggeweest. Met een voltijdse job, een paar kindjes, een echtgenoot en ouders (sandwichgeneratie), plus enkele nevenactiviteiten heb ik wel een heleboel interviews en artikels geschreven, maar de kans niet gehad om alles mooi af te werken en/of te vertalen.

Ik heb me voorgenomen dagelijks een artikel of interview te publiceren. Het schrijven laat me niet los.

Lees meer / 5 comment(s)