Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

Blog / music

Kampala, Uganda | Kids of Hope Choir participate in the National Music Award

Peniel Rwendeire is een student psychologie in Kampala. In zijn vrije tijd werkt hij mee in Baden Powell Memory School. Dat is enerzijds een school en anderzijds een weeshuis voor kinderen wiens ouders het slachtoffer werden van burgeroorlog, malaria of aids. Om de kinderen hun artistieke vaardigheden te laten ontwikkelen, om hun zelfbeeld te versterken en tegelijk om enkele fondsen te verwerven, werd in de school enkele jaren geleden het 'Kids of Hope' kinderkoor opgericht. Ze brengen traditionele en moderne liederen, toneel en poëzie.

Lees meer / 0 comment(s)

Brasilian FIlm and Music Festival

The Brasilian Embassy in Brussel, organized for the second time, The Brasilian Film Festival. Until this weekend you have the chance to watch films from several Directors and with distinct styles and aproachs to brasilian culture.
But this event is not all about films, there many other actions, conferences, exibitions and concerts.
From 25 to 29 of September at Pathé Palace

semana_brasil.jpg

brasil4.jpg

brasil5.jpg
DJ Dolores in concert

brasil3.jpg
One of the band members (Aparelhagem)

brasil1.jpg

brasil.jpg

Lees meer / 0 comment(s)