Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

Blog / vrt

De roddelpers en riooljournalistiek over het "Duivelspaar van het Vlaams Belang"

"De zogeheten “ranzigheid" die Vanhecke en Morel nu overkomt is een futiliteit als je bekijkt welke “vunzigheid" er verkondigd wordt in de propagandafolders van Vlaams Belang."
Deze reactie komt van op de VRT website over de uitzending van keien van de wetstraat, en vat ook mijn gevoel goed samen over de riooljournalistiek inzake het "Duivelspaar van het Vlaams Belang."

Men kan van mij weinig sympathie verwachten voor het door en door racistische en anti-sociale Vlaams Belang. Toch vind ik de roddel -artikels en -TV uitzendingen over Morel en Vanhecke beneden elk niveau.

Lees meer / 7 comment(s)

De lakeien van de wetstraat

Elke vrijdagavond krijgt een politicus in de "De keien van de westraat" uitgebreid de kans om zijn verhaal te vertellen. Het programma zou een kans kunnen zijn om die politicus eens grondig op de rooster te leggen. Maar daar komt men nooit toe.

Lees meer / 2 comment(s)

VRT trekt ten oorlog tegen de walen

De stemmingmakerij in de Nederlandstalige media tegenover de Franstaligen zal de komende jaren nog regelmatig gebruikt worden als een voorbeeld van propaganda. De ene zijn voorstellen zijn redelijk, de anderen onredelijk, madamme Non, Pieter de Stem, ….

Lees meer / 42 comment(s)

Het gejengel van radio 1

Ze hadden ons dan wel verwittigd dat radio 1 helemaal zou veranderen toch was ons gezinnetje maandagochtend danig van de kaart, dinsdag hebben we de radio gewoon uitgelaten.

“Zeg han, waarom staat Studio Brussel nu op, zet dat eens terug”

Lees meer / 7 comment(s)