Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

Revealing the US government Search Engine

Revealing the US government Search Engine

Hebt u altijd al wel eens willen weten wat de US government weet???

logo_usgov.gif

US Government Search Engine

Een goed bewaard geheim is altijd geweest welk de interne Search Engine was van de US regering,welnu het zal u waarschijnlijk niet verbazen dat deze gewoon een applicatie is van de GOOGLE engine.

Sinds de oprichting van Google.com was de Amerikaanse Regering in deze zogezegd onafhankelijke Technologie Monopolist betrokken.Wat u met deze informatie wenst te doen laat ik aan u eigen verlangen over,maar als u geintresseerd zou zijn wie nu juist allemaal voor de US regering werkt,welke interne nota's circuleren binnen de administraties,welke banden er bestaan tussen de bedrijven en de regering en dergelijke,ga u gang en breng naar buiten wat u wilt omdat informatie vrij moet zijn zelfs dergelijke delicate informatie.

Om u een voorbeeld te geven,het schijnt mogelijk te zijn de undercoveragenten, met naam en toenaam, adres ,leeftijd en foto uit het systeem te googlen.

Laat ik u niet langer op uw honger zitten,hier is hij dan ,de link

http://www.google.com/ig/usgov