Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

[Interview] Anoniem protest in Brussel tegen Scientology

[Interview] Anoniem protest in Brussel tegen Scientology

Vandaag werd in Noord-Amerika, Europa en Australië betoogd tegen Scientology door internetgroep Anonymous. In Brussel was de opkomst kleiner dan een maand geleden; slechts een twintigtal activisten deelden flyers uit en informeerden de voorbijgangers. Daarnaast was er een speech en taart ter ere van de verjaardag van de oprichter van Scientology, L. Ron Hubbard.

Zie je geen audiospeler? Kijk dan even na of:

 1. De Flash-player (versie 9) is geïnstalleerd op je computer. De player kan je gratis downloaden op http://www.adobe.com/products/flashplayer/.
 2. Javascript is geactiveerd in je browser.

Download audio (11.71 MB)

Anonymous Scientology protest Brussels 071-1.jpg

De betogers verzamelden in het Centraal Station en trokken van daar naar de trappen van de Beurs. Wij spraken in het Centraal Station met iemand van de harde kern. Zij vertelde ons wat er zo slecht is aan Scientology, hoe Anonymous samenwerkt via het internet, en wat de plannen voor de actie van vandaag waren.

 • Speelt scientology aanhanger

  Speelt scientology aanhanger Beck niet op Werchter?

  Scientology, Clear Channel en Herman Scheurmans op een wei.. Nu nog enkel een paar zelfmoordterroristen met slechte gedachten en we zijn van een boel problemen en geldwolven verlost.

  Jammer dat de goeie het moeten ontgelden en de schurken blijven rondlopen..

  tijd voor dossier

  tijd voor dossier scientology!