Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

(Antwerpen) Markt van Morgen

(Antwerpen) Markt van Morgen

In de Kloosterstraat kunnen beginnende ontwerpers hun creaties tonen (en aan de man brengen) op de Markt van Morgen, een initiatief van VZW Van Morgen en de stad Antwerpen. De markt wil eerder een forum zijn voor de ontwerpers dan wel een beurs. Vooral ludieke en originele ontwerpen worden geappreciëerd als tegenhanger voor de confectie-industrie waar op grote schaal uit lageloonlanden wordt ingevoerd.

DSC9884.jpg

Een greep uit het aanbod : kunstige maskers, lampenkappen uit draadgaas overgoten met een op plastic lijkende smurrie (maar wel mooi), kledij vervaardigd uit rubber afkomstig van binnenbanden, schoenen en speelgoed in vilt, delicaat handgemaakt porcelein, meubilair samengesteld uit krattenhout, maar ook kunstig bewerkte houten voorwerpen, diverse juwelen, dassen, zelfgenaaide broches, mooi ingebonden boeken...

Een ware opluchting in deze immense commerciële waan waar we dagelijks aan ten prooi vallen. De atmosfeer was dan ook "onthaast" en gezellig, zelfs de Bar van Morgen was opgetrokken uit planken ipv. de gebruikelijke plastic tentjes.

De Markt van Morgen zal ook op 14 september open zijn.
Meer info op ww.marktvanmorgen.be .

DSC9887.jpg
DSC9894.jpg
DSC9898.jpg
DSC9899.jpg
DSC9901.jpg
DSC9907.jpg
DSC9908.jpg
DSC9913.jpg
DSC9916.jpg
DSC9921.jpg
DSC9928.jpg
DSC9929.jpg
DSC9931.jpg
DSC9932.jpg

lampen op Markt van morgen

Hallo,

Lampen zijn van Bart Reyntjens: http://www.reyntjensbart.be/

Grtz,
Steven