Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

Sfinks dag 3: 23/07/08

Sfinks dag 3: 23/07/08

Om 8 uur werd iedereen door Keltoum gewekt met een Arabisch gebed. Na het douchen en ontbijt vertrokken we per fiets naar de festivalweide. Als eerste puntje op de agenda stond een redactievergadering. Er werd besproken wie welke thema's voor zich nam. Miojn taak was portretten maken van de vrijwilligers en hun job. Daarna gingen we op stap,tot aan de lunch.

's Namiddags heb ik mijn teksten getypt en de foto's geselecteerd. Na het avondeten toonde Keltoum ons hoe het publiceren van tekst en foto's in elkaar zat. We kregen onze eigen log-in. Rond 10 uur zat de werkdag erop. Ik was moe en voldaan van alle nieuwe dingen die ik geleerd had gedurende de voorbije dagen. Aangekomen in het tentenkamp werd het strijken van de foto's gestart,vergezeld van wat chips en drank. Mijn oogjes vielen zowat dicht en rond middernacht zakte ik af richting tent. Ik viel als een blok in slaap.

Brigitte

Gepost door Brigitte
24.07.2008