Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

Vredesactie sluit ministerie van Defensie

Vredesactie sluit ministerie van Defensie

BRUSSEL -- Vandaag voerde de vredesbeweging Vredesactie actie bij het Ministerie van Defensie. Deze actie kadert in de internationale actiedag "Oorlog vertrekt vanuit Europa", die wil zichtbaar maken hoe Europa betrokken is in oorlogen elders. "Oorlog start in Europa. Zij moet ook gestopt worden hier in Europa. Om die reden sluit Vredesactie het ministerie van Defensie. Minister van Defensie De Crem trekt ons land steeds dieper in een uitzichtloze oorlog in Afghanistan", aldus Vredesactie. (Lees ook het persbericht.)

1.jpg
2.jpg
3.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
11.jpg
12.jpg
13.jpg
14.JPG
16.jpg
17.jpg
18.jpg

Toffe actie !!

Nice one !!! Hopelijk gaan de ogen open !!!

Waar is De Crem?

Zéér mooie actie! Vreemd dat de minister zelfs nu niet reageert. Hij vindt wellicht dat de actievoerders in een geïsoleerde positie zitten. Dat ze behoren tot het kamp van Osama Bin Laden en zijn vrienden bommenwerpers en verkrachters die de oren afsnijden van meisjes die naar school gaan.