Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

Pas op met het Stadspark

Pas op met het Stadspark

Eind vorig jaar zijn vele Antwerpenaren geschokt door de plannen, voor het Stadspark, van het college van burgemeester en schepenen. De 'Stad' heeft onmiddellijk getracht de gemoederen te bedaren door te zeggen dat er nog niets beslist is en door een pseudo enquête waarvan de vragen zo waren gesteld dat de antwoorden bij voorbaat gekend waren.

Zie je geen videospeler? Kijk dan even na of:

  1. De Flash-player (versie 9) is geïnstalleerd op je computer. De player kan je gratis downloaden op http://www.adobe.com/products/flashplayer/.
  2. Javascript is geactiveerd in je browser.

Download: Stadspark.mp4  (30.43 MB)

Na de renovatie van het Kielpark, de Leien, het Astridplein, de manier waarop de Lange Wapper er wordt doorgedrukt enz. staan de Sinjoren zeer achterdochtig tegenover hun stadsbestuur.
Het stadspark is ocharme ne zakdoek groot maar voldoet aan een aantal noden van de burgers. Het park is geen Zwitsers mes dat alles moet kunnen.

lyrisch... om te

lyrisch... om te koesteren!
het stadspark... om te vrijwaren, as such ; daarom