Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

Déjeuner sur l’herbe, met Wannes in het stadspark

Déjeuner sur l’herbe, met Wannes in het stadspark

Buurtvereniging Klein Antwerpen wou een huldebetoon aan Wannes Van de Velde organiseren, een initiatief waar 'Kom Op Tegen Kanker' kon bij aansluiten. Ook andere verenigingen vervoegden dit initiatief om tot deze stadspicknick te komen op 26 april, enkele dagen voor de verjaardag van Wannes die in november ll. overleed aan leukemie. Het wisselvallige weer en de vele andere activiteiten op deze zondag kon een schare belangstellenden niet weerhouden wat te gaan relaxen in het stadspark.

DSC1120.jpg
DSC1005.jpg

De reuzin Anneke Mossel - Genootschap Anneke Mossel linkeroever - met reus Langoustian - vluchtelingencentrum Rode Kruis linkeroever - (foto )kwamen verbroederen met reus Wannes van Klein Antwerpen, reuzin Germaine van Ganzeveer en hun reuzenhond Scharminkel. .

DSC1013.jpg

Overheerlijke muntthee en hapjes.

DSC1017.jpg

De enige echte wafels van Polleke Wafel (Camesina).

DSC1027.jpg

De Kazachstaanse presentatrice Gorcha Davidova, ex illegale, nu standup comedienne.

DSC1034.jpg

Een keur uit geurige theesoorten, gemaakt en geserveerd zoals het hoort.

DSC1039.jpg

Gedichten fluisterende engel zendt een boodschap.

DSC1047.jpg

(Doe geen moeite, ze zijn allemaal op)

DSC1070.jpg

Demonstratie van Indische dansen.

DSC1079.jpg

Ook schepen Leen Verbist (samenlevingsopbouw, stedelijk wijkoverleg en ontwikkelingssamenwerking) laat zich tot een wafel-met-alles-erop-en-eraan verleiden.

DSC1092.jpg
DSC1111.jpg

Antwerpse marionetten en volksliederen op oude wijze.

DSC1118.jpg
DSC1128.jpg

Klezmer muziek door Alborea.
Andere artiesten op dit evenement waren o.a. Mira, Paul D'Hollander, Jude S. Cariot, Jokke Schreurs en stadsdichter Joke van Leeuwen. Ze brachten elk op hun manier hulde aan Wannes.

DSC1126.jpg

De buste van Wannes die de gevel van buurthuis Elcker-Ik sierde werd vervangen door een bronzen exemplaar. De eerste polyester buste werd hier geveild ten voordele van KOTK.

Goede reportage

Ik was er niet bij. Met deze prachtige foto's heb ik toch een goed idee waarover het ging.

1 op 10

Bedankt Luc.
Het moeilijkste is een goede selectie (uit 147 beelden) te maken hé ;-)
Groeten

Geweldige foto's!!!! Ben

Geweldige foto's!!!! Ben ook zeer fier dat ik erbij sta te prijken! Als je nog engelenfoto's zou hebben, pleaaaase send us some! Lieve groeten, Els en Mirri, Fluisterengelen!

@ Fluisterengel

Zie http://www.walterations.be/ngal110708xl.html
Contact via contactpagina op de site.

kunstveiling

Beste,
heb je toevallig ook foto's van de kunstveiling die plaatshad. We konden er spijtig genoeg niet bijzijn maar het zou leuk zijn iets op foto te hebben. Bedankt