Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

COP15: peaceful solidarity demo

COP15: peaceful solidarity demo

Na de harde politierepressie tijdens de COP15 organiseerde Climate Justice Now en Climate Justice Action op vrijdag 18 december een vredelievende solidariteitsbetoging in Kopenhagen, voor de slachtoffers van het geweld en tegen de falende klimaattop, waarvan de civil society in de laatste dagen nagenoeg volledig werd geweerd.

Note: dit is een chronologische montage met als geluidsband enkel het rechtstreeks opgenomen geluid, zoals de verschillende stukken muziek.

peaceprotest.jpg

Download: peaceprotest_forweb.mov  (81.49 MB)

After heavy police repression during COP15 Climate Justice Now and Climate Justice Action organised a peaceful solidarity march in Copenhagen, to support the victims of violence and climate prisoners, and to protest against a failing summit, where civil society was suspended from almost completely in the last days.

Note: this is a chronological edit containing only the audio directly recorded, like the different parts of music.