Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

''Niet toelaten dat de media en het kapitaal ons uiteen spelen''

''Niet toelaten dat de media en het kapitaal ons uiteen spelen''

Dat was nu eens tijd dat dit gezegd werd. Het kwam van de vakbonsdeleguee van VW uit Wolfsburg. Hij sprak op het einde van de geweldige solidariteits-betoging van deze voormiddag.
Wat hij daar zegde was; ''We mogen niet toelaten dat de media, samen met het kapitaal, proberen ons tegen elkaar uit te spelen. De media hebben er al snel van gemaakt dat wij van de Duitse vakbond voor onszelf kozen en tegen jullie. Dat is niet waar. Daarom ben ik hier. Om aan de mensen van VW Vorst en van het hele land te laten zien dat wij dezelfde strijd voeren. Ook om van hieruit een signaal te geven aan de hoofddirectie. Het signaal dat we solidair zijn in de strijd tegen deze afbraak.''
Dat waren de bemoedigende woorden van onze collega-syndicalist uit de hoofdzetel in Wolfsburg. Ook in het vervolg dus oppassen dat we de media niet in de kaart spelen om ons tegen elkaar op te zetten.

Militant - ABVV VW-Vorst

Ons sterkste wapen

Is solidariteit.
Dat wist Ceasar reeds.
En hij kon het weten;verdelen werkt.
Roberto D'Orazio zei:" we zullen ons niet laten doen".
Hij weet het;Eendracht onder de arbeiders het sterkste wapen.
Een andere wereld is mogelijk en nodig.
Allemaal samen.

Leo

VW-Vorst bloggers

Gepost door VW-Vorst bloggers
02.12.2006

Tags