Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

[Fotoreportage] Honderdste editie van poëzieavond De Muzeval in Antwerpen

[Fotoreportage] Honderdste editie van poëzieavond De Muzeval in Antwerpen

Eén van de bekendste poëzieavonden in Antwerpen is zeker DE MUZEVAL van Herman J.Claeys. Donderdag 8 maart werd de honderdste aflevering gevierd.

PICT0400.jpg

Voor de gelegenheid had deze niet plaats in de Verschaningstraat, op het Antwerpse Zuid maar wel in de Auditorium Permeke, de Centrale Openbare Bibliotheek.

Op deze Vrouwendag mocht Kaatje Wharton als enige dichtster de avond afsluiten. Herman J.Claeys werd in de bloemetjes gezet voor zijn 100ste editie. Daarna kwam iedereen nog samen voor een warme drank.

PICT0406.jpg
PICT0410.jpg
PICT0415.jpg
PICT0416.jpg
PICT0419.jpg
PICT0426.jpg
PICT0427.jpg
PICT0437.jpg
PICT0442.jpg
PICT0461.jpg
PICT0445.jpg
PICT0447.jpg
PICT0450.jpg
PICT0458.jpg

Muzeval 100

dank u voor deze mooie foto's en een spijt me dat ik even ongelooflijk plankenkoorts had en nogmaals dank je voor de mooie foto's van Herman, zijn laatste Muzeval... hij heeft afscheid genomen... droef is dit

als u nog foto's heeft... mag ik ze eens ergens mogen kijken?

lieve groet

kaatje

rechtzetting

De informatie van Mevrouw Kaatje Wharton is onjuist. Er is nooit sprake van geweest dat ik zou afscheid nemen van Stichting Pipelines vzw/De Muzeval. Ik heb me wel tijdelijk teruggetrokken uit de praktische werking van de Muzevalkerngroep. Ik blijf echter wel deel uitmaken van het bestuur van Stichting Pipelines vzw/De Muzeval.

Herman J. Claeys

rechtzetting

Na afloop van de 100ste Muzeval op 8.3.07 treed ik terug uit de Muzeval-kerngroep. Ik neem dus ook niet meer deel aan de bijeenkomsten en ik beëindig mijn adminstratieve en promotionele activiteiten, met inbegrip van de multimailing. Ik handel enkel nog de lopende zaken af voor zover dat nodig geacht wordt.

Herman J. C laeys
woensdag 7 maart 2007.