Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

[Fotoreportage] 1-Meistoet dwars door Gent.

[Fotoreportage] 1-Meistoet dwars door Gent.

Het goede weer lokte veel volk naar de 1-meistoet in het centrum van Gent. Op de Vrijdagmarkt hield vice-premier Freya de gelegenheidstoespraak.

_DSC1019 AA.jpg
_DSC1021 AA 4.jpg

Foto Art Media.

_DSC1083 AA 1.jpg
_DSC1110 AA 10.jpg

Foto Art Media

_DSC1229 AA.jpg
_DSC1400 AA.jpg

Foto Art Media

_DSC1449 AA.jpg
_DSC1521 AA.jpg

Foto Art Media

_DSC1570 AA.jpg
_DSC1295 AA Einde .jpg

Foto Art Media.
Foto's beschermd door Sofam.

Zeer knap gecensureerd.

Zeer knap gecensureerd. Doorheen de hele betoging liepen mensen met CAP pamfletten in de hand maar jij slaagt erin om ze netjes te vermijden. Kwestie van de SP.a goed in beeld te brengen.

dit lijkt verdacht veel op

dit lijkt verdacht veel op sp.a reclame, vooral die laatste foto vind ik knap...

zeg mannekes

Het was een 1 mei-stoet georganiseerd door ABVV en sp.a. En ja inderdaad: er is één foto van sp.a- en ABVV-kopstukken en ééntje met mensen die een t-shirt van sp.a dragen. Wil je die dan censureren?

Er is bovendien ook nog een foto (nummer 3) die het resultaat toont van jullie flyeractie.

Mooie foto's trouwens, Eddy. Bedankt!

1 mei

Meer foto's kan je bekijken op de de site
van Volvo Parts Gent, onder de link foto's kan er meer dan 200 foto's vinden.

BTW, moest er dan iemand speciaal in beeld komen,
neen een algemeen beeld is goed, 1 mei is de dag van de arbeid, en niet de dag van een één of andere bestaande of nieuwe politieke partij.

Mvg De Webhamster

Hahahahahahahahaha

De fotograaf keek naast de twee man en een paardekop van LSP euh sorry, CAP,... en daar gaan ze hier ruzie over maken.
Hoe laag kan je vallen?

Inpakken en wegwezen zou ik zo zeggen.

En euh... knappe foto's, echt waar.

papa en buggy gewoon de max

twee vlagen den buggy en den papa gewoon de max

van een foto

hahaheu?

We staan met CAP op foto's van Antwerpen en Leuven. Ik denk dat het gewoon afhangt van de voorkeur van de fotograaf. Niet enkel politiek, maar ook qua stijl. Zou me daar niet echt druk in maken. We waren er overal en iedereen ter plaatse heeft het gezien en gehoord. Trouwens een toffe reportage op TV-Oost.
http://www.tvoost.be/nl/nieuws/2007-05-01/nieuwe-beweging-in-aalst

Aan de anoniememe Obelix hierboven, die z'n hysterische lach niet kan inhouden. Toen je klein was zelf in een sectaire ketel gevallen? Ik ben alvast geen lid van de LSP, één van de velen.

Er zijn er blijkbaar die nog in de twintigste eeuw zijn blijven steken, met al dat gehummel binnen kleinlinks. Wel, wordt wakken en sta op. Het is 2007 en het wordt tijd om er iets van te maken.

Ben het wel met je eens dat er mooie foto's getrokken zijn gisteren.

???

achteruitgang stoet en black bloc ook mooi vermeden

Zucht

Wat is dat toch met iedereen die hier met maatbeker ligt te meten of hij al dan niet voldoende "in beeld" is gekomen. Het lijkt het gekwebbel van te duur betaalde voetbalsterren.

Het gekke is dat ze nog allemaal bediend werden ook:
http://www.indymedia.be/nl/node/9241

weggeduwd

Eddy wilde ook foto's trekken van black bloc maar werd in de veldstraat agressief weggeduwd door iemand van black bloc op de fiets. Blijkbaar reageerde deze persoon heel agressief op alles wat fotograaf en media was dus...

zeer knap gerecupereerd

CAP kwam toch maar de 'achteruit gang' en het blackblock recupereren. Je weet wel: je stapt naar het volk, je draait je om en dan zeg je "het volk staat achter ons" ...

komzeg

Denk je nu echt dat die ene persoon die met jullie meeliep (en ik geef toe duideljik van CAP was) deel uitmaakte van een gemikte strategie om jullie actie te recupereren? Misschien had je hem ns beleefd kunnen aanspreken erover en eerlijk uitdiscussiëren wat er op je lever lag, ipv er achteraf over te beginnen. En wat een wij-zij mentaliteit... En weer eens volstrekt anoniem. Sjonge.