Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

Brief aan onze lezers

Brief aan onze lezers

Brief aan onze lezers:

Beste lezer,

Het feit dat u de moeite neemt om deze brief te lezen toont aan dat u op z'n minst een tikje geïnteresseerd bent in de relatie tussen Indymedia.be en de G8.
Vandaar ook deze brief, direct gericht aan u.
Tussen 6 en 8 juni komt de G8-top bijeen in de Duitse badplaats Heiligendamm. Tijdens deze bijeenkomst bespreken de acht meest geïndustrialiseerde landen politieke en economische kwesties. Deze acht vertegenwoordigen maar liefst 50% van de wereldhandel.

Ook dit jaar zullen duizenden mensen protesteren tegen de G8-vergaderingen. Activisten en sociale bewegingen uit heel Europa organiseren in Rostock de hele week allerlei activiteiten zoals conferenties, debatten, workshops en protestacties tegen de G8-top. Indymedia.be vindt het belangrijk daarover verslag uit te brengen.
In de reguliere media verschijnt immers heel weinig over de protestacties tegen de G8-top. Indymedia.be wil nieuws brengen vanuit een sociaal perspectief. We willen de grote groepen actievoerders dan ook een stem geven en over hun acties berichten op onze website.
We hebben een busje gehuurd om onze mensen en ons materiaal in Duitsland te krijgen. Benzine betalen we uit eigen zak en uit die van onze dierbare vrijwilligers. Om goede reportages af te leveren en mooie, duidelijke verslagen te maken hebben we hulp nodig ... en niet te vergeten centen!

In de FAQ kan je nu (of héél binnekort) lezen wat, waarom, wanneer ... betreffende de G8 en de G8-verslaggeving van Indymedia.be. Sta mij toe hier dan de HOE even aan toe te voegen; DANKZIJ ONZE GULLE GEVERS

en jawel; daar kan u ook deel van uitmaken.

001-4736697-69 ZICHTREKENING

Nele

Gepost door Nele
24.05.2007

Tags