Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

Ubuntu: feesten op zondagnamiddag

Ubuntu: feesten op zondagnamiddag

Op zondag 21 oktober kon je weer bij Indymedia.be terecht voor een Ubuntu install party. Zo'n vijfentwintig mensen kwamen met laptops en computers naar Brussel om de nieuwe versie van Ubuntu, die op donderdag 18 oktober verscheen, uit te proberen en te installeren. Ubuntu is een vrij en gratis alternatief voor Microsoft Windows of Apple's OSX.

  • Meer info over Ubuntu vind je op Ubuntu.com & Ubuntu-be.org (Belgische community).
  • Indymedia.be is een van de vele Ubuntu-steunpunten in België: je kan bij ons terecht voor Ubuntu-installatie-cd's, demonstraties, vragen, ... Een overzicht van alle Ubuntu-steunpunten vind je op dit kaartje.

(foto's: João)

ubuntu_1.jpg
ubuntu_2.jpg

Marc Van den Borre, coördinator van Ubuntu-be, gaf tijdens een presentatie uitleg over de nieuwe versie. Hij vertelde wat je allemaal kan doen met Ubuntu, hoe de community in elkaar zit en hoe Ubuntu ontwikkeld wordt.

ubuntu_3.jpg
ubuntu_4.jpg
ubuntu_5.jpg

Zondag 2 november 2008

Zondag 2 november 2008 opnieuw!

Be there or be square!

Tags