Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

Film over sm-rechter in première te Antwerpen

Film over sm-rechter in première te Antwerpen

SM, een wereld voor nog velen onder ons onbekend ! En toch weer voor velen nu wel bekend....gisterenavond vond in Antwerpen Metropolis de avant premiere plaats van de SM-rechter.
Gebaseerd op het ware verhaal van de Mechelse rechter en zijn door SM geobsedeerde echtgenote.
Heel bekend vlaanderen kwam kijken en kon genieten van de prachtige acteerprestatie's van Gene Bervoets en Veerle Dobbelaere. onderandere Urbanus, Katia Alens, Gert Winckelmans, Jan Verheyen en Lien Vandekelder getuigden met niets dan lof over de film. 'Wat een enorm onrecht is die mensen aangedaan' was één van de meest gehoorde zin op de première.

Wanneer Koens huwelijk met Magda dreigt uiteen te vallen, beslist hij om zijn eigen fatsoensgrenzen tot het uiterste te testen. Samen ontdekken ze haar verborgen verlangens. Nooit had Koen gedacht dat SM tot een gelukkig huwelijk zou kunnen leiden. Maar wanneer gaandeweg Magda verder gaat, en extremere vormen van genotsbeleving opzoekt, raakt het koppel verstrikt in een web van pooiers, klikkende rijkswachters en afgunstige collega’s. SM-rechter is een liefdesverhaal over een man die alles over heeft voor het geluk van zijn vrouw, en zo beetje bij beetje zijn grenzen verlegt. Het is echter ook het verhaal van een maatschappij die nog niet klaar is om extreme liefde tussen twee mensen te aanvaarden.

ZW5P6369.jpg
ZW5P8399%20crop.jpg
ZW5P8475%20crop.jpg
ZW5P8511%20crop.jpg
KB_sm_affiche.jpg
KB_sm_gene_veerle_loper.jpg
KB_sm_cast.jpg