Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

Child Protection Week

Child Protection Week

Child Protection Week is een jaarlijkse campagne van de Zuid-Afrikaanse regering onder leiding van het ministerie van Sociale Ontwikkeling, in samenwerking met andere ministeries en maatschappelijke organisaties.

Belangrijke partners zijn Childline en Unicef. Het doel van Child protection Week is het bevorderen van de cultuur en respect voor de rechten van het kind en te zorgen dat alle kinderen opgroeien in een omgeving die veilig is tegen misbruik, verwaarlozing en uitbuiting.

Dit jaar is de viering in het kader van het thema "Caring Communities Protect Children." Het thema benadrukt de waarde van partnerschappen tussen de overheid en alle sectoren van de samenleving, met name het maatschappelijk middenveld in het creëren van een veilige omgeving voor kinderen. Child Protection Week wordt dit jaar gehouden van 25 tot 31 mei 2009.

Op foto de politie van Elandsbaai in de Engelbrechtschool en op politiekantoor samen met de kinderen.

DDM_8243.jpg

DDM_8253.jpg

DDM_8482.jpg

DDM_8496.jpg

Diederik

Gepost door Diederik
26.05.2009