Indymedia.be is niet meer.

De ploeg van Indymedia.be is verhuisd naar DeWereldMorgen.be waar we samen met anderen aan een nieuwswebsite werken. De komende weken en maanden bouwen we Indymedia.be om tot een archief van 10 jaar werk van honderden vrijwilligers.

Agenda | Oostende | The Big Ask again

Agenda | Oostende | The Big Ask again

Figureer in de nieuwe clip van Nic Balthazar: dans mee voor het klimaat !

Op zaterdag 29 augustus 2009 vanaf 14u op “t Klein Strand” in Oostende, nemen Nic Balthazar en de Klimaatcoalitie “The Big Ask again” clip op. Met een wervelende danschoreografie willen we politici de hitte doen voelen van een massa mensen, die allemaal willen dat politici actie ondernemen om het klimaat en onze toekomst te redden !

Kom dus zeker af, en stuur deze mail door naar je vrienden, familie en collega’s, want we willen met meer dan 10.000 zijn. De clip zal dan de wereld rondgaan, om van politici over de hele wereld hetzelfde te eisen : Act Now !

Dat is levensbelangrijk. Op 29 augustus zijn we ongeveer 100 dagen verwijderd van de VN klimaattop in Kopenhagen, waar wereldleiders voor een opvolger van Kyoto moeten zorgen. Het is nu of nooit! Samen zullen we aan politici duidelijk maken dat mislukken in Kopenhagen geen optie is !

Facebookgroep: The Big Ask

Website: www.thebigask.be

Jo

Gepost door Jo
09.08.2009